IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...

PENGEDAR SHAKLEE GONG BADAK, UNISZA & UMT, TERENGGANU

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Vitaminurul.com Harapan saya setiap kali anda nampak/dengar nama Shaklee, Vitaminurul.com sentiasa terlintas di ingatan anda. PENGEDAR SHAKLEE GONG BADAK, UNISZA & UMT, TERENGGANU Di sebalik tabir...

TURUNKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN

Jom slim lepas bersalin. Bukan slim macam sebelum bersalin, tapi lebih daripada tu, macam zaman belum kahwin pun boleh! Saya nak share kisah saya sendiri menurunkan berat badan. Baju yang sama, tuan badan sama tapi berat badan berbeza! Nampak tak kelonggaran baju tu...

RESEPI AYAM PANDAN BAKAR YANG SEDAP

Sejak berpindah ni, seronok pula tengok pohon daun pandan merimbun kat belakang rumah. Dulu duduk apartment kat KL, daun pandan pun kena beli. 4 helai 50 sen tau. Dah la daun pandan kecik dan kecut, tak segar langsung. So bila dah geram tengok rimbunan daun pandan...

PROMOSI VIVIX & VITALEA FOR CHILDREN JANUARI 2017

Selamat tahun baru 2017 kepada semua pembaca Vitaminurul.com. Apa khabar tahun baru anda? Masih berkobar-kobarkah azam yang telah direncana? Saya doakan agar anda semua dalam redha Allah menuju impian yang ingin dicapai.   Untuk bulan pertama tahun ini, Shaklee...