Pengedar Shaklee Terengganu

Perkongsian pengalaman, minat & tips-tip kesihatan.

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI     Setelah 2 tahun menghilang, kini Vitamin C Chewable Shaklee kembali menemui semua penggemarnya. Jika dahulu namanya ialah Chewable Vita-C, sekarang ia telah dikenali sebagai Chewable-C Plus bagi mengikut perubahan piawaian...

read more

CARA RAWATAN HFMD YANG BERKESAN

Wabak Hand Foot Mouth Disease atau HFMD atau juga dipanggil Penyakit Kuku Tangan dan Mulut sedang berleluasa di Malaysia yang telah mengakibatkan banyak nursery, tadika dan sekolah ditutup bagi membendung wabak ini.   Dari tarikh 1 Januari 2018 hingga 28 Julai 2018...

read more

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018 Bulan ini, Shaklee menawarkan 5 tawaran promosi buat semua penggemar Shaklee. Banyak kan? Best-best pula promosi bulan ni tau. Jom kita tengok apa dia promosi Shaklee bulan Ogos 2018 ni, lepas tu cepat-cepat grab untuk menikmati untung...

read more

SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU

Tribute ini saya nukilkan khas buat suami saya bersempena dengan ulang tahun hari lahirnya pada hari ini, 15 Julai 2018. Kisah yang tidak pernah diceritakan pada sesiapa, tentang permulaan perkenalan kami hinggalah ke hari ini. Sambil menulis, sambil throwback gitu :)...

read more

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

read more

KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan...

read more

RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

read more

SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejujurnya, sejak tahun lepas saya memang tercari-cari 1 jenama skincare yang ada set penjagaan lengkap wajah. Saya mahukan jenama yang dipercayai dan meyakinkan untuk diamalkan secara berdisiplin. Sebelum ni saya  campur-campur skincare dan tidak pernah mengamalkan...

read more

CUTI-CUTI DI BUKIT GAMBANG SAFARI PARK PAHANG

HI SEMUA! Ok seperti yang telah dijanjikan, hari ni saya nak sambung pula cerita cuti-cuti kami di Gambang Safari Park, Bukit Gambang Resort, Pahang. Last entry saya dah cerita pasal itinerary, budget dan review hotel Arabian Resort City kan. Dah baca dah? Kalau belum...

read more

Anda perlukan cadangan nutrisi ? Mahu saya bantu anda untuk set kesihatan yang sesuai ? Hubungi saya segera di 017-4238980 dan dapat kan promosi terkini.

NURUL ZAKEYAH | SID: 889149

Pengedar Shaklee Terengganu, Minurul Legacy (002564809-M)

Hubungi kami:

HUBUNGI

 NURUL ZAKEYAH 
017-423 8980

PENGHANTARAN

COD Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terenganu.

Postage Seluruh Malaysia

Hantarkan Sebarang Pertanyaan