017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

CAROTOMAX

Harga: RM 77.50 (30kapsul)

 

 

CAROTOMAX SHAKLEE, PERLINDUNGAN ANTIOKSIDA, MELINDUNGI SEL-SEL DARI DALAM

– Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi. Anda sukar memperolehi tahap ketulenan seperti ini hanya daripada makanan.

– Purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena hanyalah 8mg – CarotoMax® menyediakan lebih 13mg karotenoid yang sangat bermanfaat.

 

 

TAHUKAH ANDA?

Jika pemakanan anda tidak mengandungi banyak tomato, lobak merah, dan sayur-sayuran hijau, anda mungkin tidak mendapat nutrien utama yang diketahui dapat membantu melindungi tubuh.

.

KEISTIMEWAAN CAROTOMAX SHAKLEE

– CarotoMax® membekalkan enam karotenoid penting termasuk astaxantin, alfa dan beta karotena, likopena, lutein dan zeaxantin daripada ekstrak pekat. Membekalkan lebih 13mg karotenoid dalam setiap hidangan. Ia melebihi 1.5x berbanding anggaran purata pengambilan harian.

 

 

Klik butang WHATSAPP jika anda ingin mendapatkan lebih konsultasi, berbual dengan saya atau membuat order. Semudah ABC dan Shaklee akan hantarkan CAROTOMAX SHAKLEE ini ke depan pintu anda.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terengganu.