PENGEDAR SHAKLEE KUALA TERENGGANU – VITAMINURUL.COM

PENGEDAR SHAKLEE KUALA TERENGGANU – VITAMINURUL.COM

Anda sedang mencari Pengedar Shaklee Kuala Terengganu atau Stokis Shaklee Kuala Terenganu? Selamat datang ke Vitaminurul.com, kerana kami lah Shaklee Cawangan Terengganu yang anda cari. Izinkan saya memperkenalkan diri. Saya Nurul Zakeyah, atau lebih mesra dengan...
PROMOSI OSTEMATRIX SEPTEMBER 2018

PROMOSI OSTEMATRIX SEPTEMBER 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bulan September ini, Shaklee menawarkan promosi istimewa bagi produk terhangatnya iaitu Ostematrix, suplemen kalsium magnesium yang sangat penting untuk nutrisi harian kita.   PROMOSI OSTEMATRIX BELI 3 DISKAUN 5%   OSTEMATRIX Harga...
VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI     Setelah 2 tahun menghilang, kini Vitamin C Chewable Shaklee kembali menemui semua penggemarnya. Jika dahulu namanya ialah Chewable Vita-C, sekarang ia telah dikenali sebagai Chewable-C Plus bagi mengikut perubahan piawaian...

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018 Bulan ini, Shaklee menawarkan 5 tawaran promosi buat semua penggemar Shaklee. Banyak kan? Best-best pula promosi bulan ni tau. Jom kita tengok apa dia promosi Shaklee bulan Ogos 2018 ni, lepas tu cepat-cepat grab untuk menikmati untung...

SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU

Tribute ini saya nukilkan khas buat suami saya bersempena dengan ulang tahun hari lahirnya pada hari ini, 15 Julai 2018. Kisah yang tidak pernah diceritakan pada sesiapa, tentang permulaan perkenalan kami hinggalah ke hari ini. Sambil menulis, sambil throwback gitu 🙂...

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan...

KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejujurnya, sejak tahun lepas saya memang tercari-cari 1 jenama skincare yang ada set penjagaan lengkap wajah. Saya mahukan jenama yang dipercayai dan meyakinkan untuk diamalkan secara berdisiplin. Sebelum ni saya  campur-campur skincare dan tidak pernah mengamalkan...

KULIT CANTIK GLOWING DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

RAHSIA KULIT CANTIK GLOWING ARTIS TERBONGKAR   Makan Vitamin C Shaklee secara konsisten, Inshaallah impian korang nak kulit sihat dan cantik akan jadi kenyataan. Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Antaranya Syifa Melvin &...