PENGEDAR SHAKLEE AKTIF SELURUH MALAYSIA 2017

Hubungi Pengedar Shaklee di kawasan anda untuk mendapatkan produk secara pantas – Cash on delivery (COD) atau self pick-up.   SELANGOR   Pengedar Shaklee Kelana Jaya / Damansara / Kota Damansara / One Utama / Bangsar FB: Nor Azliza Sahin HP: 019-303 6830 FB...

IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...

SHAKLEE BANJARIA COURT, BATU CAVES

Semalam bersempena dengan Hari Perpaduan Banjaria Court, Batu Caves, kami telah membuka booth Shaklee bersama dengan 20 pemilik booth lain yang juga merupakan penduduk Banjaria Court. Tujuan utama pembukaan booth Shaklee ini adalah untuk memberi pengetahuan kepada...

AGEN SHAKLEE KLCC & BATU CAVES

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Vitaminurul.com Harapan saya setiap kali anda nampak/dengar nama Shaklee, Vitaminurul.com sentiasa terlintas di ingatan anda. AGEN SHAKLEE KLCC & BATU CAVES Di sebalik tabir Vitaminurul.com, saya Nurul...

VITALEA FOR CHILDREN

 Tahukah anda?   ● Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting   ● Selepas umur 2 tahun,pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti...

RESEPI AYAM PERCIK

RESEPI AYAM PERCIK Assalamualaikum semua.. Hari ni hari Sabtu, selamat bersantai di hujung minggu bersama keluarga semua. Weekend macam ni la seronok nak berehat sambil temankan anak-anak bermain kan. Kalau rajin, masa ni la nak bersilat di dapur memasak makanan...