PROMOSI SEPTEMBER 2017: THE RADIANT 4 SHAKLEE

Siapa yang tak nak cantik kan? Dengan pengambilan nutrisi yang betul dan tepat, kulit cantik dan berseri bakal jadi kenyataan! Memperkenalkan The Radiant 4 Shaklee, promosi istimewa sepanjang September 2017 untuk korang yang mementingkan kecantikan dari dalam untuk...

RESEPI GRILLED CHICKEN WRAP YANG SEDAP

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua kawan-kawan pembaca yang Kak Jeki hargai. Hari ni saya nak share 1 resepi mudah bersempena dengan bulan Ramadhan yang akan tiba lagi 3 hari. Resepi ni nama omputehnya Grilled Chicken Wrap Kak Jeki’s Style :). Macam best...

IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...

TESTIMONIAL VIVIX UNTUK PESAKIT BUAH PINGGANG

Hari ini saya nak tunjukkan satu testimonial hebat produk promo kita pada bulan ini iaitu Vivix. Testimonial Vivix ini ditulis oleh Puan Hawatif Ali pada 18 Januari 2016 di Facebook miliknya. Sangat terkesan di hati saya kerana beliau dapat membantu seorang mak cik...

CASH ON DELIVERY PRODUK SHAKLEE UNTUK WARGA TERENGGANU

Berita gembira buat warga Terengganu dan sekitarnya yang ingin  mendapatkan vitamin Shaklee, anda boleh mendapatkan semua vitamin dan produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD) dari agen-agen sah Vitaminurul.com. Anda dapat menjimatkan kos poslaju dan hanya perlu...