SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU

Tribute ini saya nukilkan khas buat suami saya bersempena dengan ulang tahun hari lahirnya pada hari ini, 15 Julai 2018. Kisah yang tidak pernah diceritakan pada sesiapa, tentang permulaan perkenalan kami hinggalah ke hari ini. Sambil menulis, sambil throwback gitu 🙂...

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

SABUN CUCI PINGGAN UNTUK TANGAN SENSITIF

Siapa kat sini yang ada tangan sensitif? Tangan akan menggelupas dan boleh jadi luka teruk disebabkan sabun pencuci? Saya nak share pengalaman saya yang memang memiliki sepasang tangan yang sangat-sangat sensitif. Dan bagaimana saya mengatasi masalah besar saya tu....

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2017

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2017   Pada Sabtu lepas, 18 Februari 2017,  kami leaders Shaklee seluruh Malaysia telah berkampung di Sunway Pyramid Convention Centre atas jemputan Shaklee bagi membentangkan bisnes plan yang Shaklee telah sediakan untuk...

IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...

TURUNKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN

Jom slim lepas bersalin. Bukan slim macam sebelum bersalin, tapi lebih daripada tu, macam zaman belum kahwin pun boleh! Saya nak share kisah saya sendiri menurunkan berat badan. Baju yang sama, tuan badan sama tapi berat badan berbeza! Nampak tak kelonggaran baju tu...