SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

SIFUFBADS ROADTOUR 2017 DI TERENGGANU

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Saya harap semua sihat-sihat semuanya, kerana nikmat kesihatan tu sangatlah besar. Betul tak?   Hari ni saya nak bercerita tentang program Sifufbads Roadtour 2017 di Terengganu yang saya sertai semalam, 22 Julai 2017. Bagi saya orang...

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2017

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2017   Pada Sabtu lepas, 18 Februari 2017,  kami leaders Shaklee seluruh Malaysia telah berkampung di Sunway Pyramid Convention Centre atas jemputan Shaklee bagi membentangkan bisnes plan yang Shaklee telah sediakan untuk...

IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...

AGEN SHAKLEE KLCC & BATU CAVES

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Vitaminurul.com Harapan saya setiap kali anda nampak/dengar nama Shaklee, Vitaminurul.com sentiasa terlintas di ingatan anda. AGEN SHAKLEE KLCC & BATU CAVES Di sebalik tabir Vitaminurul.com, saya Nurul...

SHAKLEE; SEMAKIN KU KENAL, SEMAKIN KU CINTA

Hari ini saya ingin berkongsi satu entry dari satu blog yang saya ikuti iaitu www.drmalinda.com. Saya sukakan penulisannya mengenai kesihatan, lebih-lebih lagi dia adalah seorang doktor perubatan bertauliah. Beliau juga adalah pengguna tegar Shaklee dan juga mempunyai...

KELAS BIMBINGAN ONLINE BISNES SHAKLEE

Di zaman serba-serbi online dan media sosial ini, perniagaan/bisnes menjadi jauh lebih mudah berbanding sebelum ini. Saya melakukan bisnes Shaklee saya 97% secara online, hanya 3% secara offline. Namun saya sudah mampu berada di mana saya berada sekarang. Betapa...

PROMOSI FEBRUARY 2012: SHAKLEE OMEGA GUARD

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai yang dah tahu tentang promosi Omega Guard pada bulan ni, tapi ramai yang tidak tahu apa peluang istimewa menanti andajika anda grab Buy 6 Free 1 Omega Guard Promotion. Anda boleh berkongsi dengan ahli keluarga, kawan-kawan...