CARA RAWATAN HFMD YANG BERKESAN

CARA RAWATAN HFMD YANG BERKESAN

Wabak Hand Foot Mouth Disease atau HFMD atau juga dipanggil Penyakit Kuku Tangan dan Mulut sedang berleluasa di Malaysia yang telah mengakibatkan banyak nursery, tadika dan sekolah ditutup bagi membendung wabak ini.   Dari tarikh 1 Januari 2018 hingga 28 Julai 2018...

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018 Bulan ini, Shaklee menawarkan 5 tawaran promosi buat semua penggemar Shaklee. Banyak kan? Best-best pula promosi bulan ni tau. Jom kita tengok apa dia promosi Shaklee bulan Ogos 2018 ni, lepas tu cepat-cepat grab untuk menikmati untung...

SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU

Tribute ini saya nukilkan khas buat suami saya bersempena dengan ulang tahun hari lahirnya pada hari ini, 15 Julai 2018. Kisah yang tidak pernah diceritakan pada sesiapa, tentang permulaan perkenalan kami hinggalah ke hari ini. Sambil menulis, sambil throwback gitu 🙂...

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan...

RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

CUTI-CUTI DI BUKIT GAMBANG SAFARI PARK PAHANG

HI SEMUA! Ok seperti yang telah dijanjikan, hari ni saya nak sambung pula cerita cuti-cuti kami di Gambang Safari Park, Bukit Gambang Resort, Pahang. Last entry saya dah cerita pasal itinerary, budget dan review hotel Arabian Resort City kan. Dah baca dah? Kalau belum...

PERCUTIAN 2D1N DI BUKIT GAMBANG RESORT, PAHANG

  Hi semua! Sementara masih fresh lagi dalam ingatan, hari ni saya nak share tentang percutian family saya ke Bukit Gambang Resort City, Pahang pada 30 Nov & 1 Dec yang lepas. Entry ini Inshaallah akan dapat membantu korang yang juga ada plan nak bercuti ke sini,...

PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya, sekarang ni dah musim hujan, banjir pun dah melanda di sesetengah negeri. Anak-anak kita pun tak lama lagi akan bercuti sekolah. Pasti...