RESEPI BUBUR CEPAT MASAK

Anak ketiga saya sudah pun masuk 10 bulan. Seronok juga bereksperimen dengan makanan-makanan baru untuk dia. Hari ni saya nak kongsi bagaimana nak buat bubur cepat masak yang saya selalu amalkan. Masa anak pertama dan kedua, saya belum tahu lagi tentang petua nak...

RESEPI GRILLED CHICKEN WRAP YANG SEDAP

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua kawan-kawan pembaca yang Kak Jeki hargai. Hari ni saya nak share 1 resepi mudah bersempena dengan bulan Ramadhan yang akan tiba lagi 3 hari. Resepi ni nama omputehnya Grilled Chicken Wrap Kak Jeki’s Style :). Macam best...

RESEPI AYAM PANDAN BAKAR YANG SEDAP

Sejak berpindah ni, seronok pula tengok pohon daun pandan merimbun kat belakang rumah. Dulu duduk apartment kat KL, daun pandan pun kena beli. 4 helai 50 sen tau. Dah la daun pandan kecik dan kecut, tak segar langsung. So bila dah geram tengok rimbunan daun pandan...

RESEPI AYAM PERCIK

RESEPI AYAM PERCIK Assalamualaikum semua.. Hari ni hari Sabtu, selamat bersantai di hujung minggu bersama keluarga semua. Weekend macam ni la seronok nak berehat sambil temankan anak-anak bermain kan. Kalau rajin, masa ni la nak bersilat di dapur memasak makanan...