SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan...

KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejujurnya, sejak tahun lepas saya memang tercari-cari 1 jenama skincare yang ada set penjagaan lengkap wajah. Saya mahukan jenama yang dipercayai dan meyakinkan untuk diamalkan secara berdisiplin. Sebelum ni saya  campur-campur skincare dan tidak pernah mengamalkan...

KULIT CANTIK GLOWING DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

RAHSIA KULIT CANTIK GLOWING ARTIS TERBONGKAR   Makan Vitamin C Shaklee secara konsisten, Inshaallah impian korang nak kulit sihat dan cantik akan jadi kenyataan. Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Antaranya Syifa Melvin &...

PROMOSI SEPTEMBER 2017: THE RADIANT 4 SHAKLEE

Siapa yang tak nak cantik kan? Dengan pengambilan nutrisi yang betul dan tepat, kulit cantik dan berseri bakal jadi kenyataan! Memperkenalkan The Radiant 4 Shaklee, promosi istimewa sepanjang September 2017 untuk korang yang mementingkan kecantikan dari dalam untuk...

SET KECANTIKAN SHAKLEE

Semua orang sukakan kecantikan tidak kira lelaki atau wanita. Memiliki kulit yang cantik dan bersih dapat meningkatkan keyakinan diri seseorang. Namun harus diingat, kita harus memilih supplement yang selamat untuk membantu diri menjadi cantik dengan bahan yang betul...