PROMOSI LECITHIN & ALFALFA COMPLEX, BELI 1 PERCUMA 1!

Nampaknya bulan Februari ini bulan bertuah buat yang berhasrat nak kuruskan badan untuk tahun 2017 ni, macam saya :). Shaklee menawarkan promosi BELI 1 PERCUMA 1 untuk produk LECITHIN& ALFALFA COMPLEX, memang untung sangat! Promosi ini berlangsung sepanjang bulan...

TURUNKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN

Jom slim lepas bersalin. Bukan slim macam sebelum bersalin, tapi lebih daripada tu, macam zaman belum kahwin pun boleh! Saya nak share kisah saya sendiri menurunkan berat badan. Baju yang sama, tuan badan sama tapi berat badan berbeza! Nampak tak kelonggaran baju tu...
CINCH INCH LOSS PLAN

CINCH INCH LOSS PLAN

Keinginan untuk kurus bagi mereka yang berlebihan berat badan menyebabkan mereka mencuba pelbagai cara diet untuk kurus dengan cepat. Antaranya: Diet segera Produk perlangsingan Diet tinggi protein Diet rendah kalori Diet karbohidrat Pusat pelansingan badan Rawatan...

TESTIMONIAL SET SHAPE UP @ SET SLIMMING SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Jika pada post saya sebelum ini saya berkongsi tentang fungsi dan kebaikan setiap vitamin Shaklee yang ada dalam cadangan Set Shape up @ Set Slimming Shaklee, hari ini saya ingin berkongsi beberapa testimonial bergambar...