KULIT CANTIK GLOWING DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

RAHSIA KULIT CANTIK GLOWING ARTIS TERBONGKAR   Makan Vitamin C Shaklee secara konsisten, Inshaallah impian korang nak kulit sihat dan cantik akan jadi kenyataan. Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Antaranya Syifa Melvin &...

TESTIMONIAL VIVIX UNTUK PERTUMBUHAN RAMBUT

Sebelum entry ini, saya ada terangkan tentang khasiat Shaklee Vivix yang super awesome tu kan? Hari ni saya nak kongsikan pula satu testimonial Shaklee Vivix untuk Glaukoma, Alhamdulillah pengguna Vivix ini semakin sembuh dari Glaukoma. Yang bestnya lagi, beliau turut...

SABUN CUCI PINGGAN UNTUK TANGAN SENSITIF

Siapa kat sini yang ada tangan sensitif? Tangan akan menggelupas dan boleh jadi luka teruk disebabkan sabun pencuci? Saya nak share pengalaman saya yang memang memiliki sepasang tangan yang sangat-sangat sensitif. Dan bagaimana saya mengatasi masalah besar saya tu....

RESEPI GRILLED CHICKEN WRAP YANG SEDAP

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua kawan-kawan pembaca yang Kak Jeki hargai. Hari ni saya nak share 1 resepi mudah bersempena dengan bulan Ramadhan yang akan tiba lagi 3 hari. Resepi ni nama omputehnya Grilled Chicken Wrap Kak Jeki’s Style :). Macam best...

PROMOSI LECITHIN & ALFALFA COMPLEX, BELI 1 PERCUMA 1!

Nampaknya bulan Februari ini bulan bertuah buat yang berhasrat nak kuruskan badan untuk tahun 2017 ni, macam saya :). Shaklee menawarkan promosi BELI 1 PERCUMA 1 untuk produk LECITHIN& ALFALFA COMPLEX, memang untung sangat! Promosi ini berlangsung sepanjang bulan...

TESTIMONIAL VIVIX UNTUK PESAKIT BUAH PINGGANG

Hari ini saya nak tunjukkan satu testimonial hebat produk promo kita pada bulan ini iaitu Vivix. Testimonial Vivix ini ditulis oleh Puan Hawatif Ali pada 18 Januari 2016 di Facebook miliknya. Sangat terkesan di hati saya kerana beliau dapat membantu seorang mak cik...