RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejujurnya, sejak tahun lepas saya memang tercari-cari 1 jenama skincare yang ada set penjagaan lengkap wajah. Saya mahukan jenama yang dipercayai dan meyakinkan untuk diamalkan secara berdisiplin. Sebelum ni saya  campur-campur skincare dan tidak pernah mengamalkan...

CUTI-CUTI DI BUKIT GAMBANG SAFARI PARK PAHANG

HI SEMUA! Ok seperti yang telah dijanjikan, hari ni saya nak sambung pula cerita cuti-cuti kami di Gambang Safari Park, Bukit Gambang Resort, Pahang. Last entry saya dah cerita pasal itinerary, budget dan review hotel Arabian Resort City kan. Dah baca dah? Kalau belum...

PERCUTIAN 2D1N DI BUKIT GAMBANG RESORT, PAHANG

  Hi semua! Sementara masih fresh lagi dalam ingatan, hari ni saya nak share tentang percutian family saya ke Bukit Gambang Resort City, Pahang pada 30 Nov & 1 Dec yang lepas. Entry ini Inshaallah akan dapat membantu korang yang juga ada plan nak bercuti ke sini,...

PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya, sekarang ni dah musim hujan, banjir pun dah melanda di sesetengah negeri. Anak-anak kita pun tak lama lagi akan bercuti sekolah. Pasti...

PROMOSI VIVIX NOVEMBER 2017

PROMOSI VIVIX MURAH? BETUL NI, TAK CAYE? SPECIAL HANYA UNTUK YANG BELUM BERGELAR AHLI SHAKLEE SAHAJA, YE ANDALAH 🙂   Bulan November ini, Shaklee menawarkan promosi VIVIX, iaitu diskaun 5% bagi setiap pembelian 2 botol VIVIX SHAKLEE . Tawaran ini sah untuk anda yang...