SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU

Tribute ini saya nukilkan khas buat suami saya bersempena dengan ulang tahun hari lahirnya pada hari ini, 15 Julai 2018. Kisah yang tidak pernah diceritakan pada sesiapa, tentang permulaan perkenalan kami hinggalah ke hari ini. Sambil menulis, sambil throwback gitu ūüôā...

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejujurnya, sejak tahun lepas saya memang tercari-cari 1 jenama skincare yang ada set penjagaan lengkap wajah. Saya mahukan jenama yang dipercayai dan meyakinkan untuk diamalkan secara berdisiplin. Sebelum ni saya  campur-campur skincare dan tidak pernah mengamalkan...

CUTI-CUTI DI BUKIT GAMBANG SAFARI PARK PAHANG

HI SEMUA! Ok seperti yang telah dijanjikan, hari ni saya nak sambung pula cerita cuti-cuti kami di Gambang Safari Park, Bukit Gambang Resort, Pahang. Last entry saya dah cerita pasal itinerary, budget dan review hotel Arabian Resort City kan. Dah baca dah? Kalau belum...

PERCUTIAN 2D1N DI BUKIT GAMBANG RESORT, PAHANG

  Hi semua! Sementara masih fresh lagi dalam ingatan, hari ni saya nak share tentang percutian family saya ke Bukit Gambang Resort City, Pahang pada 30 Nov & 1 Dec yang lepas. Entry ini Inshaallah akan dapat membantu korang yang juga ada plan nak bercuti ke sini,...

PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya, sekarang ni dah musim hujan, banjir pun dah melanda di sesetengah negeri. Anak-anak kita pun tak lama lagi akan bercuti sekolah. Pasti...

KULIT CANTIK GLOWING DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

RAHSIA KULIT CANTIK GLOWING ARTIS TERBONGKAR   Makan Vitamin C Shaklee secara konsisten, Inshaallah impian korang nak kulit sihat dan cantik akan jadi kenyataan. Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Antaranya Syifa Melvin &...

9 TANDA WAKTU SUBUR WANITA

Hai semua! Apa khabar? Semoga semuanya sihat-sihat dan gojes sentiasa ye. Hari ni saya nak berkongsi tentang 9 tanda waktu subur wanita. Wanita ni memang Allah ciptakan dengan sangat istimewa. Kadang-kadang kita selalu cakap suami susah nak faham diri kita, padahal...