VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI

VITAMIN C CHEWABLE KINI KEMBALI     Setelah 2 tahun menghilang, kini Vitamin C Chewable Shaklee kembali menemui semua penggemarnya. Jika dahulu namanya ialah Chewable Vita-C, sekarang ia telah dikenali sebagai Chewable-C Plus bagi mengikut perubahan piawaian...
CARA RAWATAN HFMD YANG BERKESAN

CARA RAWATAN HFMD YANG BERKESAN

Wabak Hand Foot Mouth Disease atau HFMD atau juga dipanggil Penyakit Kuku Tangan dan Mulut sedang berleluasa di Malaysia yang telah mengakibatkan banyak nursery, tadika dan sekolah ditutup bagi membendung wabak ini.   Dari tarikh 1 Januari 2018 hingga 28 Julai 2018...

PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya, sekarang ni dah musim hujan, banjir pun dah melanda di sesetengah negeri. Anak-anak kita pun tak lama lagi akan bercuti sekolah. Pasti...

RESEPI BUBUR CEPAT MASAK

Anak ketiga saya sudah pun masuk 10 bulan. Seronok juga bereksperimen dengan makanan-makanan baru untuk dia. Hari ni saya nak kongsi bagaimana nak buat bubur cepat masak yang saya selalu amalkan. Masa anak pertama dan kedua, saya belum tahu lagi tentang petua nak...

PROMOSI ESP & VITALEA FOR CHILDREN MAC 2016

Assalamualaikum dan apa khabar semua pembaca Vitaminurul.com. Hari ni saya nak bagitau apa promosi Shaklee untuk bulan Mac 2016 ini. Yang pastinya memang best sebab produk kegemaran ramai pelanggan saya iaitu ESP ada promo tau!   KLIK SINI  untuk mengetahui...

SEPTEMBER 2015: PROMOSI ESP & VITALEA FOR CHILDREN

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Dah tahu apa promo kita bulan ni?? Saya terlewat nak war-warkan di sini kerana kekangan masa, tapi bagi pelanggan-pelanggan setia kami, pasti sudah dapat tahu promonya dari hari pertama bulan September lagi bukan? 2 produk terpilih...

EIDLAN IS 6 MONTHS, IT’S TIME FOR SEMI-SOLID FOOD

Mama yang terlebih excited bila si sado Eidlan dah masuk 6 bulan. Rasa kekok pula nak sediakan semi-solid food Eidlan, sebab selama ni minum susu mama je sepenuhnya. So, hari ni saya nak kongsikan cara mudah untuk menyediakan dan menyimpan puree buah-buahan dan...