SELAMAT TAHUN BARU 2019!

SELAMAT TAHUN BARU 2019!

Assalamualaikum semua. Kejap je hari ni dah pun masuk hari ke 6 kita di tahun baru 2019. Belum terlambat rasanya jika saya nak wish A VERY HAPPY NEW YEAR untuk semua pembaca Vitaminurul.com. Semoga tahun ini membawa lebih banyak kejayaan, kebahagiaan dan keberkatan...
ITINERARY BANGKOK 4 HARI 3 MALAM

ITINERARY BANGKOK 4 HARI 3 MALAM

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah saya baru sahaja pulang dari mengikuti Shaklee Regional Incentive Trip 2018 ke Bangkok selama 4 hari 3 malam, bermula 17 Nov 2018 hingga 20 Nov 2018. Sementara masih segar dalam ingatan ni, saya nak berkongsi dengan anda semua...

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018

SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018 ALHAMDULILLAH.. Sabtu lalu sekali lagi saya dan rakan-rakan SID seluruh Malaysia diraikan oleh Shaklee Malaysia dia tas segala usaha penat lelah kami sepanjang tahun 2017. Saya dan suami dijemput sebagai penerima Incentive Trip Stage...

RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

IMPIAN BERGELAR WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak bercerita tentang satu impian saya yang dah pun tercapai ALhamdulillah. Akhir tahun 2016, banyak keputusan besar yang kami suami isteri buat. Bermula dengan saya meletakkan jawatan saya sebagai Assistant Manager AmBank pada...