SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan...

RESEPI CUCUR BILIS LEMBUT DAN MUDAH

Bila jadi ibu ni, kadang-kadang kita rasa malas nak masak atau keluar beli lunch di luar. Tapi mengenangkan ada 3 perut lain yang perlu di isi (perut anak-anak comel la) maka paling tidak pun, kena juga la masak makanan yang simple tapi mengenyangkan mereka. Dah tak...

9 TANDA WAKTU SUBUR WANITA

Hai semua! Apa khabar? Semoga semuanya sihat-sihat dan gojes sentiasa ye. Hari ni saya nak berkongsi tentang 9 tanda waktu subur wanita. Wanita ni memang Allah ciptakan dengan sangat istimewa. Kadang-kadang kita selalu cakap suami susah nak faham diri kita, padahal...

PROMOSI SEPTEMBER 2017: THE RADIANT 4 SHAKLEE

Siapa yang tak nak cantik kan? Dengan pengambilan nutrisi yang betul dan tepat, kulit cantik dan berseri bakal jadi kenyataan! Memperkenalkan The Radiant 4 Shaklee, promosi istimewa sepanjang September 2017 untuk korang yang mementingkan kecantikan dari dalam untuk...

TURUNKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN

Jom slim lepas bersalin. Bukan slim macam sebelum bersalin, tapi lebih daripada tu, macam zaman belum kahwin pun boleh! Saya nak share kisah saya sendiri menurunkan berat badan. Baju yang sama, tuan badan sama tapi berat badan berbeza! Nampak tak kelonggaran baju tu...

AZAM BARU 2017!

Demam agaknya tuan rumah Vitaminurul.com ni malam ni. Hangin x de, ribut x de tiba-tiba buat entry tentang azam baru 2017. Nak kata sekarang awal tahun, dah tengah2 tahun dah pun. Hai cik kak, sekarang ni baru 2015.. Lammmbatt lagi tahun 2017 tu..   Haha.. Tapi itulah...
PROMO JULAI 2014: SHAKLEE VIVIX

PROMO JULAI 2014: SHAKLEE VIVIX

SHAKLEE VIVIX PROMO, BUY 6 FREE 1 Produk paling istimewa di Shaklee yang telan dipatenkan, khas untuk mereka yang mau kekal awet muda. Vivix meremajakan sel dan DNA, mencantikkan wajah, mengekalkan awet muda dan memastikan kesihatan yang optimum. VIVIX, tonic ajaib...