017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

 

 

collagen-powder-shaklee

 

Harga: RM 298 (15 sachets)

 

 COLLAGEN POWDER SHAKLEE, KEREMAJAAN DARI DALAM KE LUAR.

Collagen Powder Shaklee adalah suplimen kolagen terbaik di pasaran. Ia mengandungi 4,000 mg kolagen RRS (sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah, Saiz molekul yang sangat kecil iaitu 1,000 Dalton (berat molekul kolagen disukat dalam unit Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

collagen-powder-shaklee

– Shaklee Collagen Powder menyediakan kepada anda 4,000mg Kolagen proprietari RSS (Sisik Ikan Merah), kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak daripada sisik Ikan Merah.

– Bukan sekadar memberikan kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, eskstrak kerang-kerangan, Laktobasilus asidofilus, Vitamin C, B2 dan B6.

– Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi.

– Pek individu untuk pengambilan segera, bila-bila masa, di mana sahaja.

TAHUKAH ANDA?

Kolagen bertindak seperti “gam” yang mengikat tubuh anda dan ia ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit.

– Kolagen dikenali kerana manfaatnya kepada kulit, seperti menjadikan kulit anda lebih tegang, elastik, dan gebu, mengurangkan liang pori, kedutan dan garis halus, merangsang kulit yang lebih cerah dan licin, kuku yang kuat serta rambut yang lebat dan bersinar.

– Pengeluaran kolagen secara semula jadi berkurangan apabila umur bertambah, menyebabkan kulit kendur, kedutan dan garis halus terbentuk dan rawan pada sendi menjadi lemah. Tingkatkan kolagen anda sekarang untuk kulit yang kelihatan lebih sihat!

– Kolagen juga sangat baik untuk membantu kelancaran sendi dan tulang terutamanya kepada warga emas, atlet sukan dan individu yang mengalami kecederaan sendi.

KLIK SINI untuk lebih info menarik tentang COLLAGEN POWDER SHAKLEE.

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.