017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

GARLIC COMPLEX

 

 

garlic-complex-shakleeHarga: RM 56.25 (60 tablet)

 

KKLIU 0591/2017
MAL11080026TC

 

GARLIC COMPLEX SHAKLEE, Mengekalkan kesihatan sistem pertahanan anda.

 

  • Bawang putih adalah tumbuhan dalam keluarga bawang, ditanam untuk kegunaan semasa memasak dan digunakan secara tradisional untuk kesihatan secara umum. Alisin, yang memberikan bau ketara bawang putih, adalah sebatian berharga dalam bawang putih yang mempunyai pelbagai manfaat seperti memelihara kesihatan tubuh.

 

garlic complex shaklee 1

 

 

TAHUKAH ANDA?

Garlic Complex Shaklee dihasilkan dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California USA di waktu musim panas. Ia dihasilakan pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif.

 

 

KEISTIMEWAAN GARLIC COMPLEX SHAKLEE

 

– Formulasi tersendiri Shaklee.

– Menggabungkan manfaat kesihatan bawang putih dan herba rosemary sebagai antioksidan.

– Meminimumkan bau dan rasa kesan bawang putih.

 

 

KHASIAT GARLIC COMPLEX SHAKLEE

1. Antibiotik yang selamat dan semulajadi

  • Bawang putih adalah antibiotik semulajadi. Ianya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh dan menghalang penyakit-penyakit berjangkit seperti selsema, jangkitan kuman, jangkitan virus dan jangkitan kulat seperti yis, candida, athletes foot dan jock itch.

 

 2. Menghalang Alergi

  • Membantu masalah berkaitan sistem imun seperti sinus, resdung, alergi, asthma, selsema, ekzema dan kulit berjerawat.

 

3. Mempertingkatkan sistem penghadaman

  • Membantu penghadaman dan melegakan kembung perut, gastrik dan ketidakhadaman. Bawang putih juga mampu menentang bakteria H. Pylori dan mencegah ulser perut.

 

 4. Menstabilkan tekanan darah

  • Pengambilan 2-4 tablet Garlic Complex secara konsisten dapat membantu menurunkan tekanan darah tinggi.

 

 5. Detoks

  • Garlic Complex dapat membantu mengeluarkan logam berbahaya kepada tubuh seperti raksa, plumbum dan kadmium. Ia juga dapat melindungi sel-sel darah dari dimusnahkan oleh logam berat ini dan menghalang kerosakan hati.

6. Menurunkan kolesterol

  • Garlic Complex dapat membantu menurunkan kolesterol, LDL, Trigliserid dan kelikatan darah. Ia juga dapat mencegah pembekuan darah, meningkatkan HDL dan melindungi jantung.

 

Garlic Complex Shaklee

 

Klik butang BELI ONLINE di bawah jika anda ingin membuat belian terus daripada laman web Shaklee menggunakan debit kad atau kredit kad anda. Cuma masukkan alamat penghantaran, pilih produk yang ingin dibeli dan masukkan detail kad anda. Semudah ABC dan Shaklee akan hantarkan GARLIC COMPLEX SHAKLEE ini ke depan pintu anda. Atau jika anda ingin mendapatkan lebih konsultasi, boleh klik butang WHATSAPP  untuk berbual dengan saya ?

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.