Berita baik kepada anda pengguna Shaklee atau yang nak Daftar Jadi Ahli Shaklee. Pada bulan Ogos 2017 iaitu bulan ini, Shaklee Malaysia menawarkan Sustained Release Vita C Plus Shaklee pada harga RM60 sahaja(retail price worth RM97.50) jika anda mendaftar jadi ahli berserta pembelian berjumlah RM350.

promosi daftar ahli Shaklee

Promosi daftar ahli Shaklee Ogos 2017

 

Bukan itu sahaja, anda juga layak membeli 1 unit shaker esklusif Shaklee berwarna coral orange (600ml) hanya dengan RM19! Shaker ni hanya untuk anda, saya yang dah lama jadi ahli ni pun tak dapat beli tau!

 

Nak dua-dua Vita C & shaker coral orange ni?? Boleh juga, tak payah pening-pening nak buat pilihan grab je kedua-dua offer ni. Korang cuma perlu hubungi saya dan saya uruskan semuanya untuk korang. Dan secara automatik anda akan layak untuk berada di bawah bimbingan team RAUDHAH kelolaan saya.

 

Apa bestnyer jadi ahli Shaklee ni?

  • Dapat membeli semua produk Shaklee dengan harga ahli (dikaun 15% – 20%)
  • Layak mendapat cash bonus
  • Dapat menghadiri kelas-kelas nutrisi dan kesihatan yang dijalankan oleh Shaklee di seluruh negara
  • Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami
  • Menggilap bakat kepimpinan anda dalam bisnes dan seterusya menikmati pelbagai lagi keistimewaan sebagai pemimpin seperti car bonus, VIP regional & international trips dan bayak lagi!

 

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Jacky Bass (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.

Related Post