Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ramai yang dah tahu tentang promosi Omega Guard pada bulan ni, tapi ramai yang tidak tahu apa peluang istimewa menanti andajika anda grab Buy 6 Free 1 Omega Guard Promotion. Anda boleh berkongsi dengan ahli keluarga, kawan-kawan dan boleh juga simpan untuk stok anda kerana tarikh luput produk adalah pada 2015. Omega Guard boleh memenuhi keperluan kesihatan seisi keluarga dari baby sehingga atuk dan nenek. So, memang berbaloi untuk beli 6 percuma 1 botol. Boleh klik sini untuk khasiat terbaik Omega Guard.
Promosi bulan Februari 2013 sahaja
Apa peluang yang anda akan perolehi jika anda membeli 6 Omega Guard?

 

Percuma sebotol Omega Guard bernilai RM136 (retail price)
– Mendapat Free Shaklee Membership bernilai RM75
– Akan menerima Cash Bonus dari Shaklee ke dalam akaun Maybank anda pada bulan hadapan (Mac)
– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang dari Shaklee
– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee. Anda akan di-add ke dalam group tertutup kami di FB dan dapat belajar tentang produk dan bisnes, semuanya di hujung jari, tidak perlu gathering di mana-mana. Mudah dan fleksible. Anda akan dibimbing untuk mula menjana pendapatan dari Shaklee dari 2 hingga 6 angka income setiap bulan.

Untuk lebih informasi dan order pada harga istimewa:

Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
FB page: Leonora Online Boutique