PROMOSI SHAKLEE BULAN OGOS 2018

Bulan ini, Shaklee menawarkan 5 tawaran promosi buat semua penggemar Shaklee. Banyak kan? Best-best pula promosi bulan ni tau. Jom kita tengok apa dia promosi Shaklee bulan Ogos 2018 ni, lepas tu cepat-cepat grab untuk menikmati untung berganda.

 

1) PROMOSI VIVIX

promosi shaklee bulan ogos 2018

>> Beli 6 botol Vivix pada harga RM 2280
– FREE sebotol Vivix

– FREE keahlian Shaklee berniali RM65
– Cash back RM 250
– Purchase-with-purchase Vivix spoon & red cooler bag pada RM8 sahaja.

 

>> Beli 2 botol Vivix pada harga RM722 (Diskaun 5%)

– FREE keahlian Shaklee bernilai RM65
– Cash back RM36
– Purchase-with-purchase Vivix spoon & red cooler bag pada RM8 sahaja.

 

2) PROMOSI ALFALFA COMPLEX, beli 3 botol diskaun 5%

promosi shaklee bulan ogos 2018 5

>> 3 botol Alfalfa Complex Large (700 tablets) pada harga RM 292

>> 3 botol Alfalfa Complex Small (330 tablets) pada harga RM163

 

3) PROMOSI YOUTH SKINCARE FREE Facial Cleanse & Firm Device

promosi shaklee bulan ogos 2018 3

>> YOUTH renew & maintain set (5 items) pada harga RM 1010

– FREE keahlian Shaklee bernilai RM65
– Cash back RM 48

 

>> YOUTH intensive treatment & repair set (6 items) pada harga RM 1340

– FREE keahlian Shaklee bernilai RM65
– Cash back RM 101

 

5) PROMOSI SHAKLEE BABY SET, BELI 1 FREE 1

promosi shaklee bulan ogos 2018 8

>> 2 set Shaklee baby pada harga RM 360

 

Macamana best tak promosi-promosi Shaklee bulan ni? Kalau rasa nak dapatkan mana-mana promosi istimewa ini, jangan lupa hubungi saya segera okey!

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Di Kuala Terengganu, Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...