PROMOSI TERKINI

Setiap bulan, Shaklee akan mengadakan promosi bagi sesetengah produknya. Promosi mungkin melibatkan diskaun istimewa, free gift dan pelbagai lagi tawaran menarik.

Jadilah orang pertama yang mengetahui apakah promosi terkini bersama kami di Vitaminurul.com. Stay tuned!

VITAMIN C BELI 3 DISKAUN 5%

PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE BELI 3 DISKAUN 5%.

Harga normal sebotol Vitamin C Shaklee ialah RM 97.50 (180 caplets). Tetapi istimewa pada bulan ini, dengan pembelian 3 botol Vitamin C, anda akan dapat diskaun 5% iaitu anda hanya perlu membayar RM 277 sahaja.

Bermakna, anda dapat sebotol Vitamin C best ini dengan hanya RM92 sahaja! Jimat banyak kan?

Apa lagi, cepat-cepat cari geng share-share beli promosi Vitamin C ini. Satu untuk kakak, satu untuk mak, satu lagi untuk anda!

ZINC PLUS KINI KEMBALI!

2 PAPER BAG SHAKLEE PERCUMA DENGAN PEMBELIAN REAL MEN SET

Setelah beberapa tahun Zinc Shaklee menghilang, kini ia kembali dengan formula yang lebih lengkap! Dapatkan free gift paper bag dengan pembelian Real Men Set yang mengandungi Zinc Plus, Omega Guard, CoQ-Trol Plus & Vita-E Complex.

MEMPERKENALKAN YOUTH RESTORING EYE TREATMENT!

PURCHASE-WITH-PURCHASE: BELI YOUTH RESTORING EYE TREATMENT, ANDA LAYAK MENDAPAT 20% DISKAUN UNTUK PEMBELIAN YOUTH RADIANCE SET.

Bersempena dengan pelancaran item terbaru dalam rangkaian skincare YOUTH Shaklee iaitu Restoring Eye Treatment, apabila anda membeli eye treament ini, anda akan mendapat 20% diskaun untuk pembelian YOUTH Radiance Set yang mengandungi serum, night cream dan Radiance C+E YOUTH.

YOUTH SKINCARE FREE GIFT!

PERCUMA YOUTH CARRY ALL TRAVEL BAG DENGAN PEMBELIAN YOUTH SKINCARE SET

Dengan pembelian mana-mana set YOUTH, sama ada Starter Set, Renew & Maintain Set ataupun Intensive Treatment & Repair Set, anda akan mendapat Youth Carry All Travel Bag ini secara percuma. Cantik tau beg ni!

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

TERBUKTI

Para saintis Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

BERKESAN

Kajian Landmark @ Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk, atau jika anda ingin mengetahui peluang-peluang bisnes bersama #teamVitaminurul dan Shaklee, segera hubungi kami. 

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ANDA?

  • 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar dan pengguna setia Shaklee sejak tahun 2012
  • Merupakan pemegang pangkat Key Coordinator di Shaklee Malaysia & merupakan ketua kepada empayar #teamVitaminurul di seluruh Malaysia.
  • Sentiasa ada ready-stock untuk semua produk Shaklee dan bersedia membuat penghantaran setiap hari.

CASH-ON-DELIVERY & PENGHANTARAN

  • Kami menawarkan perkhidmatan COD secara PERCUMA kepada pelanggan kami di Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia dibuat setiap hari bekerja melalui Poslaju,G-Dex & Citilink.