promosi vitalea for children 1

Assalamualaikum semua. Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya, sekarang ni dah musim hujan, banjir pun dah melanda di sesetengah negeri. Anak-anak kita pun tak lama lagi akan bercuti sekolah. Pasti kita tak nak masa cuti sekolah mereka  dibazirkan dengan begitu saja akibat kesihatan yang tidak menentu, betul tak?

 

Kanak-kanak memerlukan nutrisi yang lengkap dan secukupnya bagi membantu tumbesaran yang sihat dan kesihatan yang baik. Setiap hari ada saja ibu bapa melaporkan dalam whatsapp group sekolah anak saya yang anak-anak mereka tidak sihat dan tak dapat hadir ke sekolah. Jadi, kena hati-hati ye. Berikan anak kita perisai terbaik seperti suplemen Vitalea for Children dari Shaklee ini.

Apa pula Vitalea for Children ni? Ini adalah multivitamin untuk kanak-kanak. Sedap, rasa anggur. Macam makan gula-gula je. Kanak-kanak mesti sukakan Vitalea ni dan istimewa bulan November ini , Shaklee nak bagi percuma sebotol Vitalea untuk anak anda! YEAY!

 

Bulan November ini, Shaklee menawarkan promosi Vitalea for Children BELI 3 PERCUMA 1!

promosi vitalea for children 2

Bulan ini dengan RM333.75, anda akan mendapat 4 botol Vitalea for Children! Free sebotol tu, best sangat!

 

Sementara bulan ni ada promosi ni, apa kata anda grab offer ni untuk anak anda. Berbaloi sangat untuk dapatkan sebotol Vitalea yang harganya RM111.25 ni secara percuma tau. BUY 3 FREE 1. Siapa nak bagi kan?

 

Kanak-kanak selalunya sangat memilih makanan kan? Anak saya masa kecil semua dia makan, bila besar kadang-kadang dah pandai memilih. Semua anak-anak saya memang suka makan Vitalea for Children ni, mereka berumur 5 tahun, 3 tahun dan 1 tahun. Eleanoor anak sulung saya dulu sangat memilih makanan, tapi sekarang cikgu di sekolah selalu puji Eleanoor akan habiskan makanannya, malah kadang-kadang sampai bertambah. Begitu juga di rumah. Sekarang dia dah tak takut nak cuba sayuran baru. Kesan ni bergantung kepada budak-budak tetapi secara umumnya kita pun tahu budak-budak memang memilih makanan kan? Jadi macam mana nak dapat nutrisi lengkap?

 

Disinilah datangnya keperluan makanan tambahan. Setiap hari anak-anak wajib minta nak makan sebiji Vitalea for Children, selalunya diorang nak lebih, tapi saya catu :). Bila rasa macam gula-gula ni budak-budak pun suka. Betul tak? Tak perlu nak paksa-paksa. Tapi jangan bimbang, Vitalea for Children ini tidaklah manis sangat macam gula-gula tu, ianya manis2 buah anggur, malah Vitalea for Children mempunyai ‘tooth friendly’ formula yang tidak merosakkan gigi anak-anak yang manja tu.

promosi vitalea for children 5

KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN

 

Apa bezanya Vitalea for Children berbanding multivitamin kanak-kanak lain yang ada dipasaran? Berikut antara keistimewaan yang dimiliki oleh Vitalea for Children Shaklee.

 

  • Vitalea for Children Shaklee dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral yang komprehensif.
  • Setiap hidangan menyediakan 100% Nilai Harian kesemua 8 Vitamin B, Vitamin C, D dan E yang amat penting dalam menyokong tubuh yang sihat.
  • Tiada sebarang pengawet, pemanis atau perasa tiruan.
  • Vitalea for Childrendimaniskan secara semulajadi dengan menggunakan xylitol yang dapat mengelakkan kerosakan gigi.
  • Bebas gluten
  • Perasa anggur yang pasti digemari kanak-kanak!

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang Vitalea for Children Shaklee.

 

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Di Kuala Terengganu, Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.

 

 

Related Post