Hari ini jom sama-sama kita lihat testimonial bergambar dari pengguna-pengguna Set Kecantikan Kulit Shaklee atau juga turut dikenali sebagai Set D. Kata orang biar gambar berbicara, semua wajah-wajah gembira pengguna setelah mendapat hasil yang sangat memuaskan daripada Set Kecantikan Kulit Shaklee.
Cadangan Set Kecantikan Kulit Shaklee yang lengkap terdiri daripada B-Complex, Vitamin E, Vitamin C dan Energizing Soy Protein ( ESP)
Shaklee tidak perlu menggunakan mana-mana artis untuk menjadi jurucakap produk Shaklee, kerana cukuplah dengan testimonial-testimonial life dari pengguna-pengguna Shaklee seperti berikut:
“Salam semua  
saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn’t? 
Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi.  tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah. 
Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless.  Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more  
gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing  I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements.”
-Wajihah Rashid

“Hi Semuaaaaaa…..selamat petang..selalunya asek letak testi customer je kan..bila lg nk buat testi sendiri..haaa ni dia testi makk..
Tengok gambo kt sebelum tu mak makan vita C tp dari brand lain tp x jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan x siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah ckpla merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..
Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest sy minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee x saba2 nk kulit cantik okey…slps sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..then terus mkn Set D ( VITA C, VITA E, BCOMPLEX) utk dpt hasil yg lg POWER…Alhamdulillah….tak mau tukar yang lain dahhhhh…..Sekarang x perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dh k…just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh…..”
– Hani Nadhirah

“Kulit semakin cerah n bekas jerawat semakin pudar dlm masa 1bln setengah dngan mengamal set d memang berpuas aty, love Shaklee”
– Nazeerah Nazar

 ” Set D + ESP memang sangat banyak membantu.. TQ Shaklee..ape lagi, try la”
-Maz Mazni

“Ni customer n friend yg sy cyg… x tahan tgk dia amek set d, tu yg sy cube… tau umor dia bape ni…. tanye dia sendiri la… heheheheehe…”
-Maz Mazni

“Just nk share Testimoni ke atas diri sendiri setelah consume esp+vit-E secara konsisten 4 bulan lalu..now continue esp dgn vit-C n B-Complex…
Nampak x perbezaannya di situ…ke xde beza?? anda nilai lah sendiri..no make up no touch-up no editing!!! fresh dan asli dari wajah heheh..
Hasil yg baik kita sharing bersama  Jika ada yg mahukan set D ini sila cari SID anda utk dptknnya” 
-Nurhidayah Salihun

“Hari ini saya nak share testimoni anak dara sendiri…Hasil consume selama 2 bulan Set Supplement Kecantikan Kulit Shaklee..
Kulit Muka nampak lebih cerah dan berseri..
Proses pembentukan sel2 kulit berlaku dari dalaman dan bukannya dengan penampalan krim atau pun apa2 lotion di kulit muka…
So jom cantikkan kulit anda sempena nak Raya ni dengan menghubungi Distributor terdekat anda”
-Ciklee 

 “Salam semua, nak bg testimoni sendiri lps gunakan produk shaklee..masalah sy sblm ni, muka berjerawat, parut hitam dan kulit kusam..mcm2 produk muka dh try tp masalah makin serius & akhirnya, adik sy sarankn makan supplement utk merawat masalah dari dalam badan..mgkin sbb bdn byk toksin, muka pun berjerawat..Lama sy review psl produk yang bersesuaian termasuk shaklee ni, baca kelebihan produk, testimoni, cara makan, tempoh yg boleh memberi kn kesan & kesan smpingan jika sy stop makan..tp alhamdullillah, dah hmpir 8 bulan sy dgn shaklee..mmg nmpk kesan yg positif & seterusnya sy sendiri jd pengedar & mencadangkn pada kwn2..siapa2 yang berminat, boleh la PM FB sy..
sy ambil ESP, Vit E, B complex, Vit C, alfalfa, GLA Complex & sblm ni ada tmbhan zinc shaklee..byk tp tak membebankn jika mahu sihat & cantik”
-Murni Liana
“Testimoni diri sendiri…Setelah hampir 3 bulan makan Vitamin E & Vitamin C Shaklee…Kulit makin cerah, liang roma dah nak tertutup & kulit pun makin bersih…baru2 ni dating dgn bff, bff pun tegur makin cerah…hehe suka2…tp yg paling best badan pun rasa bertenaga tau….senang je nak bgn pagi…alamak tertingal esp…ESP dah sebulan minum..”
– Nor Hafizah Mohd Zabir
 Hasil pengambilan ESP, Vitamin E & Vitamin C Shaklee
“Assalammualaikum..Nk share2 ckit ni tntang Shaklee…. ni la hasilnye bbrape bln sy ambil Shaklee ni… alhamdulillah kulit smakin terasa lembut je Dan kulit kusam pn brkurangan… pd awl sy ambil Shaklee pn sy mgalami healing crisis yg agak truk gak.. jerawat sume timbul.. sampai ade yg tegur sy knp jerawat sy bnyak… tp alhamdulillah.. berkat kesbaran sy Ttp ambil Shaklee tnpe brenti.. skarang ni la hasilnya.. Dan start sy ambil produk Shaklee ni, rmai yg tegur bntuk badan sy cantik Dan smakin kecil… wat rkan2 yg ambil produk Shaklee ni.., bila mgalami healing crisis kne la brsabar ea… mgkin tu cuma healing crisis je, yg bezanya setiap org x mgalami masalah healing crisis yg sama.. mgkin ade sesetgah individu mgalami healing crisis yg lama, Dan mgkin ade juga yg sekejap… ape yg pnting adlah ksabarn n jgan mudah ptus asa ye….”
– Siti Norziela Norani
“Happy Sharing
Saya consume vitamin utk skincare (esp, vit c, vit e dan bcomp) selama 6 bulan konsisten. Memang kesannya agak lambat pada saya. Tapi sebab yakin dan inginkan kesihatan dalaman, sy teruskan makan dan hasilnya sekarang memang sgt berpuas hati. 
Jd pd kalian yang masih belum nmpk sebarang perubahan, bersabarlah dan konsisten. Insya’Allah.. “
– Najihah Sudi

“Hasil Set D & ESP”
– Roziey Rozi

Seronok melihat pengguna-pengguna ini telah merasai hasil yang menggembirakan dengan Shaklee. Jom cantik dengan vitamin semulajadi, selamat dan hebat dari Shaklee!

KLIK SINI untuk mengetahui tentang khasiat dan fungsi setiap vitamin yang dicadangkan di dalam Set Kecantikan Kulit Shaklee ini.

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak

Related Post