Assalamualaikum dan salam sejahtera. Jika pada post saya sebelum ini saya berkongsi tentang fungsi dan kebaikan setiap vitamin Shaklee yang ada dalam cadangan Set Shape up @ Set Slimming Shaklee, hari ini saya ingin berkongsi beberapa testimonial bergambar pelanggan-pelanggan yang telah berpuas hati dengan Set Slimming Shaklee ini.
Selepas seminggu penggunaan:
I : Camna mkn alfafa & lecithin?
C : (Dia senyum dulu) Baguuiih la… Best mkn,ak kan da masalah sembelit, lancar gila,xyah minum teh ****. Kalau tak, memulas2 perut ak. Ringan perut ak, xrasa lpar pun lepas buang.
I : Alhamdulilah lega ak dengar, panas badan x mkn alfafa? 
C : Tak pun, cuma kadang2berpeluh. Ak kan bukan p gym mcm hg. Hg kuat.
I : Ala..hg nk bagi hilang 5kg ja kot, ak ni dulu 85kg kot, kalo x exercise lambat la ak trun..hihihi
C : Tapi puas hati la, ak nk order botol besar k alfafa next month k.
I : Baru mkn seminggu dah order untuk next month?haha..
– Puan Isma

“Salah seorang pengguna Set Slim yang berjaya kurus.Dia consume Heblax,Alfalfa & Lecithin.” 
– Pn. Eyfa

“Salam semua…x disangka2 saya dah boleh pakai kebaya…wow.. lepas ni nak pakai purplum pulak, semuanya dengan SHAKLEE… badan kurus, kulit bertambah cantik berseri…
~consume ESP, Chich Chocolate & Omega… 
~consistent selama 3 minggu ye..
Sekarang tampil berkeyakinan dengan SHAKLEE”
-Pn. Mass

Shaklee merubah impian menjadi kenyataan…
Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni….Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba…termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit….berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik…sampai saya jadi takut hendak makan….susah hati….tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni…..tapi sekarang semua tu takde masalah lagi…Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya……Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan ESP membuatkan saya sentiasa tersenyum……sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik……ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni……toxin dalam badan pun dah takde…….walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi…..insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi……berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak…..Alhamdulillah…….
– Pn. Musliana Mustafa

“Hasil consume ESP,LECITHIN,ALFALFA,OMEGA GUARD..”
– Pn. Siti Hajjar Mustaffa

“Assalamualaikum..Saya nak share testimoni diri sendiri..Alhamdulillah hanya mengambil set bajet+ esp utk kenyang lama..bonus yg saya dapat warna kulit sekata& yang paling best brt turun,jerawat pun hilang..” 
– Puan Norhazlina Ab Ghani

Sungguh teruja melihat hasil yang dikecapi oleh pengguna-pengguna Set Slimming Shaklee di atas kan? Hubungi kami untuk mendapatkan berat dan bentuk badan yang ideal secara sihat dengan Set Slimming Shaklee. Kami menjanjikan harga terbaik di pasaran.

Klik SINI untuk mengetahui fungsi-fungsi setiap vitamin yang dicadangkan di dalam Set Shape Up @ Set Slimming Shaklee ini.

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Puchong

Related Post