Rita Rudaini memang selalu berkongsi di laman Instagram beliau @ritrud727 bahawa beliau adalah pengguna Shaklee. Tidak kiralah untuk supplement kesihatan anak-anak beliau mahupun untuk kesihatan dan kecantikan beliau sendiri..
Rita menggunakan Shaklee Omega Guard, Vivix dan Vitalea multivitamin untuk penjagaan kesihatannya.
” Da sampaiii dah ‘power mommy…maklum lah mommy pon mcm ultraman jugak, bila week by butang kt dada tukaq jd kaler merah…ni makcik alasaleh dah hantaq power, butang kt dada tukaq jd kaler biru laa satgii… da boleh handle ‘rasaksa garadon’ 2 org nih……”

Jom baca apa fungsi ringkas vitamin- vitamin berikut untuk kesihatan wanita bekerjaya seperti Rita:

1) OMEGA GUARD

  • Mencegah penyakit saluran darah dan strok
  • Meningkatkan system imun dan menyihatkan paru-paru
  • Menentang kanser
  • Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
  • Mencegah Insomnia dan membantu mengurangkan tekanan
  • Melindungi dan membaiki sellular DNA
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  • Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Products)
  • Memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

3) VITALEA MULTIVITAMIN WITH IRON FORMULA

  • Penambahan tenaga segera
  • Pelengkap nutrisi
  • Membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
  • Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tiroid
  • Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Manakala untuk anak-anaknya yang sedang aktif membesar, Rita memberikan Shaklee Meal Shake sebagai makanan tambahan mereka.
“Utk ank2, mommy mmg bg susu + mealshake, ank2 mmg suka sgt. bg mommy mahal xpe asalkan mereka sihat..utk mommy plak, mommy ambil kolagen rs + vitalea.. bukan apa, mommy kan ‘Supermom’ smua nya mommy buat sorg2.. so kena la tambah segala mak nenek vitamin, iron dalam bdn ni…..”

Jom baca pula apa fungsi Shaklee Meal Shakes untuk kesihatan kanak-kanak:

1) MEAL SHAKES

  • Nutrisi lengkap, menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu
  • Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh
  • Membantu tumbesaran kerana mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  • Anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
  • Mencegah sembelit kerana kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa baungan dari perut dan usus
  • Rasanya yang lazat
Dapatkan supplement kesihatan Shaklee anda dari kami hari ini!

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak

Related Post