Hari ini saya nak kongsikan testimonial saya sendiri yang merupakan pengguna setia krim ajaib Shaklee iaitu Herbal Blend Multipurpose Cream.
Kulit anak perempuan saya, Eleanoor yang berusia 1 tahun 11 bulan, memang sangat sensitif bila cuaca panas.. Ruam panas dan luka sebab menggaru memang buat saya tension. So dari kecik memang saya jadikan Shaklee Herbal Blend sebagai lotion Eleanoor. Tak pakai lotion lain dah..
 
Sampailah Herbal Blend ni habis stok kat seluruh Shaklee Malaysia..Saya terpaksa cari alternatif lain, jadi saya mula menggunakan krim Buds Super Soothing Rescue Lotion ni atas cadangan dari seorang teman.. Krim Buds ni memang elok, sesuai jugak dengan kulit Eleanoor..

TAPIII…. Harga dia memang mahal.. 1 tube lotion Buds ni boleh dapat 3 tubes Herbal Blend.. and of cause 1 tube Herbal blend lagi lama boleh guna berbanding krim Buds ni..

 
Bila Shaklee restock balik Herbal Blend ni, saya salah seorang yang sanggup menunggu kat branch Shaklee untuk pastikan saya dapat stok hot stuff ni..
 
Sehari je lepas  Shaklee announce yang Herbal Blend dah ada di Shaklee, pastu sold out dah Herbal Blend kat seluruh Shaklee Malaysia.. hebat x? Bukan sekali dua je macam tu, memang setiap kali Shaklee restock pun akan jadi macam tu. Seluruh Malaysia memburu Herbal Blend ni tau.. Sebab memang dah ramai yang merasai keberkesanannya dan berpuas hati.
Selain menggunakan Herbal Blend ini kepada anak saya, saya juga wajib menyapu krim ini ke tapak kaki saya setiap malam sebelum tidur. Maklumlah, sebagai ibu hamil yang sedang sarat, tapak kaki memang penat dan senang merekah jika tidak dijaga dengan baik. Dengan menyapu krim ini setiap malam, Alhamdulillah tapak kaki saya langsung tidak merekah sepanjang 9 bulan hamil dan saya dapat tidur dengan lebih lena kerana krim ini yang memberi sensasi mentol sejuk di kaki. Lenguh-lenguh kaki juga hilang apabila saya bangun dari tidur keesokan hari.

Buat masa sekarang, Herbal Blend dah sold out di seluruh cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Jangan bimbang, saya masih ada limited stok Herbal Blend lagi sekarang di SOHO kami. Kepada yang mempunyai masalah-masalah berikut, saya sangat mencadangkan anda mencuba Herbal Blend ini. Lets go natural, say no to chemical.

  • Masalah kulit kasar dan tumit pecah
  • Masalah kulit gatal
  • Masalah parut termasuk campak dan chicken pox
  • Ruam pada kulit dan muka bayi
  • Ketidakselesaan akibat demam
KLIK SINI untuk lebih info tentang Herbal Blend Multipurpose Cream. 
Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...