Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ini saya ingin kongsikan testimonial-testimonial daripada pengguna-pengguna yang telah mencuba Shaklee Vitamin E Complex untuk tatapan anda.

Shaklee Vitamin E Complex adalah merupakan vitamin E terbaik di pasaran kerana kandungannya yang lengkap dengan Selenium dan juga ekstrak biji buah anggur yang mempunyai sangat banyak khasiat untuk tubuh kita.
Mari kita sama-sama lihat apa kata pengguna-pengguna yang berpuas hati ini:

“Anak teruna saya ni ada eczema. Tiap malam kompem menggaru. Ngeri sebab most of the time berdarah-darah. Dan hero sorang ni ‘rajin’ sangat cabut kuping-kuping kulit kering dan akhirnya kulit luka lagi. So setiap hari kulit luka.

Selama ni beri Zahin Nutriferon dan Chewable Vita C 2-3 kali seminggu. Kalau luka, bubuh gel gamat. Kalau kering, sapu Herbal Blend, dan kadang-kadang mandikan dia dengan Basic H2 kalau berair. Alhamdulillah kulit cepat recover tapi cepat kering juga.
Sehinggalah seminggu lepas try letak Vita E kat eczema dia ni. Syukur harini dah nampak licin kulitnya dan tak berkuping. Sebelum ni tak pernah letak sebab takut juga sebab mana lah tahu jadi lebih gatal. Tetapi Alhamdulillah tidak. 
Gambar kiri tu sebelum mula sapu Vita E. Nampak kering di pipi dan cuping telinga kan? Belah kanan setelah seminggu sapu Vita E. Walaupun ada merah skit lagi tapi dah licin 
Parut eczema di betis Zahin juga semakin pudar setelah sapu Vita E.
Alhamdulillah! “
 – Pn. Nadiah Suhaidi
“Assalamualaikum…
Hye guyz just nak share testimoni diri sendiri 
Kesan jahitan after xcident makin samar2 dengan penggunaan ESP+ Vitamin E yang konsisten. Boleh jugak sapu Vita E tuh kat parut & jerawat kalau ada. So far sangat berpuas hati. Produk sapu2 parut yang lain mmg x jalan. Makin berjerawat kat area parut tuh lagi ada. So Shaklee jugak D BEST cos dia pelihara dari dalam and gantikan sel-sel yang dah rosak. Cuma kena bersabar, kesan kat setiap orang x semestinya sama. Start Consume Jan13 till Now. Harap2 lepas ni dah ilang terus parut tuh. Malu la kat muka. Ehe!”
– Bidadari Sue

“Anak saya terjatuh masa bermain. Luka di muka paling banyak.
Alhamdulillah saya letak Vita-E hari-hari kat luka dia. Dalam masa seminggu dah nampak bezanya,
Luka cepat kering dan cepat sembuh dgn Vita-E.
Memang Amazing Vita-E ni!!”
-Pn. Azlina Hashim

“Gambar No.1
– Awl tahun 2013,punca gara2 salah pakai produk.Dah mcm2 produk saya cuba utk hilangkan jerawat,tapi sayang,jerawat makin menjadi2.
Gambar No.2
Pertengahan tahun 2013,saya cuba produk shaklee.Selepas 2-3 bulan mcm tu la(Tak berapa nak ingat)dgn pengambilan ESP+Alfalfa+Vit E.Jerawat mula kering.
Gambar No.3
– Parut makin pudar.
Gambar No.4
– Anda nilaikan sendiri hehehe….
Note: Gambar takde nak edit2 ye.camera2 360 tu semua takde.Ini gambar real ye .
I LIKE SHAKLEE”
-Pn. Ema

“Penggunaan ESP+b com+ostematrix+vit E+GLA
Kulit bertambah halus, jerawat tiada
Badan bertenaga,kurang rasa lapar..dalam mase sebulan dah nmpk hasil 
p/s:original picture,im not edit ok! “
-Zuraini Hamdan

“Hasil consume ESP + Vita E, kulit jadi  gebu dan cerah. X perlu pakai bedak”
– Pn. Nee

“x nak explain byk coz sdiri dah cuba n dah dpat hasilnya, mmg terbaik.. mmg gojes..”
-Sha Shaaz

“First of all saya amek esp sbb ade skali dlm set slimming.. Masa tu target tuk shape up.. Tp lepas consume dh start nampak perubahan tuk kulit skali.. Kulit muka bleh rasa lembut mcm baby hehe..Kira bonus la shape n cantik.. 
Then saya add on vitamin e.. Ternyata kesan nya lg bertambah baik kulit saya.. Dr kusam menjadi cerah .. Parut2 hitam pelan2 hilang.. Alhamdulillah dengan izin-Nya jua.. 
Pic saya yg terkini tu baru je snap pg smlm… Lihatlah perbezaannya sdn.. saya sudah anda bila lg”
-Nor Ruzanna Hanee‎

– Tengku Sofia S Aziz

-Nadiah Suhaidi

“Combination supplement+ESP after wakeup early in the morning and before sleeping..Alhamdulillah selepas mkn badan rase bertenaga,kurang rasa selera makan and the importAnt thing is acne pada muka dah semakin berkurangan..
Thanks a lot SHAKLEE”
– Zuraini Hamdan

KLIK SINI untuk mengetahui lebih info tentang Shaklee Vitamin E Complex.

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...