Vivix memang sangat terkenal dapat menyembuhkan pelbagai jenis masalah kesihatan kerana kandungannya yang kaya dengan pelbagai khasiat lebih-lebih lagi dalam membaiki kerosakan DNA dan mengembalikan fungsi tubuh sihat seperti sewaktu muda. Di sini saya kongsikan beberapa testimonial Vivix oleh pengguna-pengguna Vivix di Malaysia.
TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU PESAKIT KANSER
Master Law Chu Hian adalah bekas pembaca berita NTV7. Pertama kali saya berjumpa dengan beliau pada Shaklee National Conference awal tahun ini. Sangat teruja dengan perkongsian beliau yang dulu merupakan penghidap kanser. Dengan bantuan Shaklee Vivix, beliau dapat hidup sihat dan lebih bertenaga kini.
Gambar kiri adalah Master Law pada 8 tahun lepas ketika menghidap kanser dan menjalani chemo, dan gambar kanan adalah beliau yang terkini. Jauh lebih kacak bergaya walau umur kian bertambah, sangat lincah dan awet muda..Vivix membantu membaik pulih DNA yang rosak, sekaligus meremajakan kesihatan tubuh kembali. 

TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU PESAKIT DIABETIS

Pesakit diabetis ini menjalani pembedahan kaki tetapi luka tidak sembuh selepas pembedahan tersebut. Setelah menggunakan sebotol Vivix, inilah hasilnya.

TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU PENYEMBUHAN LUKA DENGAN CEPAT

“Anak saudara sy Nisa terlibat dengan kemalangan teruk. Alhamdulillah perkembangan dia sungguh menakjubkan,dgn izin Allah.. sewaktu kami semua ahli keluarga menangis bila flap bone(tempurung kepala) dia terpaksa kena tanggalkan… kami asyik tanya,bila akan di pasang semula?? Doc ckp paling sekejap pun 6 BULAN lagi sebab keadaan nisa sgt teruk..diorang takut ada darah beku kat otak nisa. Lebih menakutkan ada seorang budak tu selepas 8bulan baru nak kena pasang semula flap bone dia… tapi kesian dia,flap bone dia dah xleh pasang sebab dah xmuat.. so kena lah ganti ngan flap bone tiruan.. bayangkan,nenek budak tu smpai pengsan..


Kami hanya mampu berdoa dan usaha selebihnya kami bagi Nisa VIVIX dan MEALSHAKE. Nisa disahkan mengalami kerosakan otak yg teruk dan xakan berfungsi..jadi dia akan hilang daya..Dia mungkin x boleh melihat,sebelah badannya jugak akan lumpuh. Walaupun dia dah buka mata,tapi akan mengambil masa yg lama utk dia sedar sepenuhnya..Malah sewaktu di hospital dia bagaikan gagal mengawal pernafasan. kadang laju sangat sampai dia letih. Sebab otak dia dah hilang daya kawalan.

Selepas 2 bulan consume Vivix dan Mealshake ni,Alhamdulillah perkembangan dia sungguh ketara. banyak ujian dijalankan.. doctor jugak terkejut dan kagum…Satu pagi tu,nisa ada perjumpaan utk pemeriksaan pakar otak..kedengaran dari dlm bilik Nisa meraung menangis..Doctor panggil mama Nisa dan bertanya,selain ubat dari hospital,korang bagi apa lagi?? mama Nisa waktu tu takut dan susah hati.. dia jawab xde apa.3x doctor tanya,mama nisa tetap jawab xbagi apa2. lepas tu doctor tu cakap “minggu depan Nisa kena duduk wad.. BERSEDIA UNTUK PEMBEDAHAN KEPALA..KITA PASANG TEMPURUNG KEPALA DIA SEMULA”. Jadi Nisa xperlu tunggu 6 bulan.. 3bulan je untuk doctor pasang semula flap bone dia. 

ALLAH HUAKHBAR… sungguh mama Nisa macam xpercaya..Dia call sy dan bgtau.. Dia balik rumah pun dia cerita lagi.. Alhamdulillah.. Perkembangan Nisa sangat banyak..sangat ketara.. Dia dah boleh respon apa yg kami cuba selamani.. dia boleh ketawa ada bunyi kalau kami bergurau. Dia dah boleh bagi Isyarat kalo YA-pejam mata.. kalau TIDAK palingkan kepala. Semoga segalanya berjalan lancar… Nisa boleh bercakap semula(skrg masih ada tiub kat hidung untuk bagi susu),dah boleh berjalan.. Sekarang dia dah xkaku..dah tak genggam tgn kuat lagi,xgigit bibir..anggota badan dia pun boleh bergerak…Alhmdulillah..doa2kan ya!thanks…” – Puan Syatini
TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU PEROKOK TEGAR BERHENTI MEROKOK

“Salam…selamat pagi semua…nak share satu story..
Mmmm…segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegar kan…mak saya memang perokok tegar dari usia belasan tahun lagi…bukannya rokok daun..tapi rokok Dunhill… Dulu memang rasa segan dengan kawan2…dengan keluarga bakal suami..tapi tu la…bila kita nasihat…orang tua ni bukannya nak dengar…keraplah mak sakit perut yang teruk,mungkin sebab organ dalaman dia dah x berapa elok kot sebab sekarang umo dia dah 63tahun…tapi alhamdulillah…awal minggu lepas saya poskan VIVIX kat mak saya…tup tup mak call saya..jeng..jeng..jeng…dia kata ubat apa yang saya bagi dia minum tu??? saya tanya kenapa? Dia kata rokok terasa PAHIT MACAM HEMPEDU!!.dia langsung xleh hisap rokok tu….saya kata itula ubat yang saya cari selama ni untuk dia…alhamdulillah…dah seminggu dia x beli dan x sentuh langsung rokok…dia cakap selera makan dia pun makin bertambah…ramai dah yang tegur cakap dia nampak berisi..alhamdulillah,syukur pada allah..akhirnya saya jumpa supplement yang betul2 sesuai untuk ibu saya…xpela kuar duit banyak sikit pu..IBU KITA SEORANG JE…selagi dia masih ada memang nak tengok dia sihat…” – Pn. Izan Rizal

Juga ikuti temuramah bersama seorang yang sudah mencuba. Rokok terasa pahit. Rasa ‘kenyang’ rokok, mual!

TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU PESAKIT RESDUNG TERUK

“Sebelum kenal Shaklee En suami pernah diserang VERTIGO.. Berpunca dari RESDUNG TERUK sehingga merosakan SARAF PENDENGARAN.. nyaris pekak hokey (oh no muka boleh tahan tapi pekak) hahahaha..

Time tu lebih sebulan TAK BOLEH BANGUN langsung. Terbaring je kat rumah.. lepas dapatkan rawatan doctor ambil masa yang agak lama juga laa untuk recover. Nak di jadikan cerita.. hujung tahun lepas dia diSERANG SEKALI LAGI… oh no..!! time tu dah cuak dah.. sebab doc cakap kalau kene lagi anytime boleh JEJASKAN sistem pendengarannya.. atau dengan kata lebih halus.. PEKAK..!! seram hokey..

Time tu dah jatuh cinta dengan SHAKLEE.. saya paksa dia KONSISTEN amik vivix pg satu sudu malam satu sudu.. Alhamdulillah dengan izin Allah dia PULIH SEPENUHNYA tak sampai seminggu. Syukur sangat2.. so bagi mereka yang ade maslah RESDUNG jangan ambil mudah..!!

Bestnya dengan mengamalkan vivix bukan setakat dapat badan yang sihat.. tapi AWET MUDA lagi u..” -Pn. Zura

TESTIMONIAL VIVIX: MEMBANTU HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI

Masalah keputihan teruk dan sakit ketika hubungan intim suami isteri sembuh.

Ramai yang telah merasai sendiri keberkesanan Vivix untuk pelbagai masalh kesihatan mereka. Jika anda antara salah seorang yang mempunyai masalah-masalah serius seperti di atas, Inshaallah Shaklee Vivix dapat membantu anda.

Klik sini untuk tawaran istimewa Promosi Shaklee Vivix
Klik sini untuk lebih info hebat tentang Shaklee Vivix

Order Vivix anda pada harga istimewa dari kami:

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Puchong

Related Post