Sebelum entry ini, saya ada terangkan tentang khasiat Shaklee Vivix yang super awesome tu kan? Hari ni saya nak kongsikan pula satu testimonial Shaklee Vivix untuk Glaukoma, Alhamdulillah pengguna Vivix ini semakin sembuh dari Glaukoma. Yang bestnya lagi, beliau turut mendapat kesan lain yang tak disangka-sangka. Kalau nak tau apa kesan yang best tu, jom baca perkongsian dari Puan Ainniah Zulkifli tentang kesan Vivix terhadap ayahnya!

 

Shaklee Vivix

 

 

TESTIMONIAL VIVIX:

DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN, KINI TIDAK LAGI.

 

“Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot!

Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami ‘penonton’ pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!

Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.

Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus ‘setia’ dengan Vivix.

Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang ‘kilat2’ kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur…

Testimonial Vivix 2

Dan tiba-tiba ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam-hitam!

Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih-sengih kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.

Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin ‘muda’. Hihihi… 
.
Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.
.
Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi 


-Puan Ainniah Zulkifli-

 

Vivix ni ada macam-macam khasiat.  Landmark Study 2 telah membuktikan Vivix dapat memperbaiki sel-sel hingga ke tahap DNA. Apabila proses duplikasi DNA berlaku, hanya sel-sel baru yang sihat dihasilkan. Macam tu lah Vivix membantu untuk penggunanya kekal awet muda, proses penyembuhan dan masalah kesihatan yang lain.

 

KLIK SINI untuk baca lagi tentang Vivix.

 

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Minurul Legacy (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.

Related Post