Assalamualaikum semua 😉

Lately busy sungguh saya, sampai mampu jeling-jeling jer kat blog kesayangan saya ni. Ada banyak sangat story yang saya nak share dengan anda semua sebenarnya. Sebab Alhamdulillah penghujung tahun 2016 ini, cantik sungguh aturan hidup yang Allah dah kurniakan kepada saya sekeluarga, kami cuma follow the flow je. Kita manusia merancang, tapi nyata Allah adalah sehebat-hebat perancang dan perlaksana.

 

Antara story yang saya kan cover pada entry blog ini akan datang ialah:

 

Baby  baru saya Eisyanoor Radhwa

Tips banyakkan susu badan untuk si comel

Pengalaman berpantang menggunakan khidmat Confinement Lady

Tips kurus selepas bersalin

Tips kulit cantik berseri dalam tempoh berpantang

Resign dari AmBank dan jadi full time Working At Home Mom

Penghijrahan kami ke Terengganu

Tips packing dan pindah rumah

Shaklee Gong Badak, Unisza, UMT dan sekitar Terengganu

Dan banyak lagi tip-tip untuk ibu dan bisneswomen seperti saya.

 

Stay tune okey!

shaklee-gong-badak

Saya kini bergelar WAHM anak tiga!

 

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH ,
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: Gong Badak, Unisza, UMT, Kuala Terengganu & Kuala Berang
vitaminurul@gmail.com

Related Post