017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE GONG BADAK, UNISZA & UMT, TERENGGANU

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Vitaminurul.com

Harapan saya setiap kali anda nampak/dengar nama Shaklee, Vitaminurul.com sentiasa terlintas di ingatan anda.

PENGEDAR SHAKLEE GONG BADAK, UNISZA & UMT, TERENGGANU

pengedar shaklee gong badak

Di sebalik tabir Vitaminurul.com, saya Nurul Zakeyah adalah seorang ibu kepada 3 orang cahaya mata dan juga founder kepada empayar Vitaminurul.com/ #teammRAUDHAH yang semakin berkembang. Lokasi home office kami adalah di belakang Sekolah Kompleks Gong Badak. Kenali saya dengan lebih lanjut DI SINI.

 

6 Sebab Anda Mahu Pilih Kami Sebagai Konsultan Shaklee Anda

1) Servis Penghantaran Percuma di area Gong Badak, Unisza & UMT. 

Khidmat cash on delivery untuk pengguna Shaklee Gong Badak, Unisza & UMT disediakan.

Jika anda perlukan produk Shaklee dan bekerja/tinggal di sekitar Gong Badak, Unisza & UMT, kami adalah agen Shaklee Gong Badak, Unisza & UMT anda! Kami boleh menghantar produk Shaklee yang anda perlukan ke area Gong Badak, Unisza & UMT secara PERCUMA! Boleh hubungi kami terlebih dahulu secara sms/whatsapp ke 017-423 8980 untuk menetapkan masa, produk dan harga istimewa anda. Anda hanya perlu membuat pembayaran apabila barang dihantar kepada anda di lokasi-lokasi tersebut (cash on delivery).

 

2) Penghantaran Melalui Poslaju / GDex / Citylink ke Seluruh Malaysia Setiap Hari!

Print

shaklee klcc 16

Pengeposan produk Shaklee pelanggan dilakukan setiap hari.

 

3) Produk Shaklee Ready-stock di SOHO Kami

shaklee klcc 5

Kami pastikan rak SOHO kami sentiasa penuh untuk anda.

Kami sentiasa ada ready-stock produk Shaklee, jadi anda tidak perlu menunggu lama. Kami memiliki jaringan agen yang ramai di bawah empayar kami, membuatkan kami komited untuk re-stock produk di SOHO kami sekurang-kurangnya 2 kali seminggu.

shaklee klcc 19

Re-stock setiap minggu.

 

4) Agen & Leader Shaklee yang komited, bersama Shaklee sejak 2012

shaklee klcc 20 copy

Trofi penghargaan daripada Shaklee milik kami

tentang-saya1

Kami (saya dan suami) merupakan Key Coordinator Shaklee dan telah menerima pelbagai penghargaan daripada Shaklee di Shaklee National Conference setiap tahun. Kami mempunyai jaringan agen Shaklee di seluruh Malaysia. Di samping menjadi pengedar produk Shaklee, kami juga membantu sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan dengan Shaklee di bawah empayar Vitaminurul.com / Our Shaklee Raudhah. Kami menyediakan marketing tools untuk pengedar Shaklee di bawah empayar kami. Mulakan langkah pertama anda untuk membina bisnes sendiri dengan menghubungi kami.

5) Pengguna Tegar Shaklee 

2

Hasil susu perahan untuk Eidlan.

0221214

 

Saya merupakan pengguna Shaklee sejak 2012 hingga kini terutamanya Set Breastfeeding Shaklee yang mana menjadi penyebab saya jatuh cinta dan ‘terjebak’ dengan bisnes Shaklee. Alhamdulillah saya telah berjaya menyusukan 3 orang anak saya Eleanoor (kini 5 tahun), Eidlannoor (kini 3 tahun) dan Eisyanoor Radhwa (3 bulan) secara eksklusif. Ikuti kisah penyusuan saya bersama Shaklee DI SINI.

 

6) Konsultansi Pantas dan Mesra

Saya boleh dihubungi melalui Whatsapp/sms di 017-423 8980. Kami menyediakan konsultasi lengkap sepanjang penggunaan produk untuk semua pelanggan kami.

Hubungi kami segera untuk dapatkan vitamin hebat anda dengan harga istimewa dari kami! Ingat Shaklee Gong Badak, Unisza & UMT, ingat kami!

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Jacky Bass (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Kuala Terengganu, Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.