017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020

   PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020 –  YOUTH SKINCARE        Bulan ini bulan special untuk anda yang nak kelihatan lebih muda, sebab bulan ini bulan promosi YOUTH skincare dari Shaklee!   PROMOSI YOUTH POWERFUL DUO   Beli 1 YOUTH cleanser +...
TESTIMONIAL OSTEMATRIX SHAKLEE

TESTIMONIAL OSTEMATRIX SHAKLEE

Saya antara pengguna setia OSTEMATRIX di mana saya telah mengambil Ostematrix selama 8 tahun. Bermula dengan masalah sembelit yang sangat teruk semasa berpantang anak kedua saya (yang kini sudah berumur 8 tahun), sehingga kini saya masih lagi mengamalkan 4 kaplet...
OSTEMATRIX SHAKLEE

OSTEMATRIX SHAKLEE

OSTEMATRIX Harga: RM 61.25 (120 kaplet)     OSTEMATRIX SHAKLEE, Hargai Tulang Anda dengan Nutrien Pembina-Tulang Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembina tulang untuk memastikan ia kekal sihat...
BEST SELLER SET SHAKLEE

BEST SELLER SET SHAKLEE

BEST SELLER SET SHAKLEE merupakan vitamin-vitamin Shaklee yang paling mendapat tempat di hati pengguna-pengguna Shaklee. Pada bulan ini, setiap pembelian Best Seller Set, anda akan mendapat FREE GIFT sebotol Zinc Plus yang bernilai RM 56.25.   Berikut adalah...
DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA DENGAN PROGRAM JOM SHAKLEE

DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA DENGAN PROGRAM JOM SHAKLEE

 DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA SEKARANG DENGAN PROMOSI JOM SHAKLEE     Dah lama jadi pengguna produk Shaklee? Dah lama terfikir-fikir nak daftar ahli Shaklee percuma? Dah lama teringin nak buat bisnes Shaklee? Dah lama terliur nak try vitamin-vitamin Shaklee...
PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Nak tahu tak apa promosi Shaklee bulan ni? Ada banyak yang best tau, jom tengok!   #1 – PROMOSI SHAKLEE CoQ-TROL PLUS: BELI 3 BOTOL CoQ-TROL PLUS, DAPAT 10% DISKAUN Harga pasaran 1 botol Shaklee CoQ-TROL PLUS ialah...
JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

Hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat sepanjang setahun. Rasanya inilah masa yang paling tepat sebab mesti ramai yang sedang berkobar-kobar nak kurus tahun 2020 ni. Nak turunkan berat badan ni dah jadi new...
PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Happy new year 2020, jom mulakan tahun dan dekad baru ini dengan penuh semangat untuk jadi orang yang lebih memberi nilai kepada insan yang kita sayang. Tapi sebelum tu jangan lupa jaga diri sendiri dulu, make sure kesihatan...