JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

Hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat sepanjang setahun. Rasanya inilah masa yang paling tepat sebab mesti ramai yang sedang berkobar-kobar nak kurus tahun 2020 ni. Nak turunkan berat badan ni dah jadi new...
PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Happy new year 2020, jom mulakan tahun dan dekad baru ini dengan penuh semangat untuk jadi orang yang lebih memberi nilai kepada insan yang kita sayang. Tapi sebelum tu jangan lupa jaga diri sendiri dulu, make sure kesihatan...
SELAMAT TAHUN BARU 2020!

SELAMAT TAHUN BARU 2020!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Selamat tahun & dekad baru 2020! Tak sangka dah masuk tahun 2020 dah kita ni, dari zaman sekolah lagi rakyat Malaysia ditanamkan dengan semangat Wawasan 2020 kan, so here we go, 2020 dah sampai! Dah ada kereta terbang...
ACARA LARIAN @ RUNNING EVENTS TERENGGANU 2020

ACARA LARIAN @ RUNNING EVENTS TERENGGANU 2020

Sepanjang tahun 2019, seringkali apabila saya upload aktiviti larian saya di Facebook, saya akan mendapat komen-komen seperti “Ala, kenapa tak ajak..”, “Kalau tahu ada event ni mesti saya join, lain kali bagitau la ye..” terutamanya daripada...
PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2019

Selamat datang bulan Disember, bulan terakhir dalam tahun 2019 ini. Seperti biasa, bulan ini juga Shaklee ada sediakan beberapa promosi istimewa untuk peminat-peminat Shaklee, kalau nak tahu lebih lanjut tentang promosi-promosi bulan ini pastikan anda baca entry ini...
ZINC PLUS SHAKLEE

ZINC PLUS SHAKLEE

ZINC PLUS   Harga: RM 56.25 (120 tablets)   KKLIU:1609/2018 MAL18016152NC   ZINC PLUS SHAKLEE, Penyokong metabolik semulajadi.   Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200...
SET SHAKLEE UNTUK YANG AKTIF BERSENAM

SET SHAKLEE UNTUK YANG AKTIF BERSENAM

Kebelakangan ini, kesedaran untuk mengamalkan gaya hidup sihat di kalangan rakyat Malaysia sudah semakin berkembang. Dengan adanya penganjuran-penganjuran aktiviti sihat seperti fun run dan juga penglibatan public figure di dalam aktiviti berprestij...
PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Tak sangka kita dah masuk bulan kedua terakhir dalam tahun 2019 ini. Cepat betul masa berlalu kan. Semoga wish list korang untuk 2019 ni dah tertunai at least separuh OK. Yang belum tertunai tu jangan bimbang, ada bulan ini dan...