Adakah anda salah seorang daripada kebanyakan orang yang mempunyai kerjaya yang hebat dan dilihat sebagai seorang yang senang kerana memiliki kerjaya dan pendapatan makan gaji yang tinggi? Namun pada hakikatnya, hanya anda yang tahu tentang masalah kewangan anda sendiri. Kerjaya nampak hebat, bangun pagi ke ofis, balik petang. Akhir bulan dapat gaji, tetapi dalam masa 3 hari gaji tersebut habis kerana membayar semua hutang anda. 
Orang nampak anda memiliki kereta besar, rumah selesa, berbelanja shopping dan makan mewah, tapi hakikatnya semua itu hanya dengan bantuan kredit kad. Tiada cash mahupun simpanan yang konsisten. Sampai bila anda perlu menjalani hidup begini? Tidakkah anda mahu mengubahnya dan belajar tentang bagaimana untuk menjana pendapatan hebat dan keluar dari kitaran “Rat Race” yang sia-sia. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Saya tidak mahu kitaran Rat Race ini membelenggu hidup saya, dan saya telah mendapat jawapannya dari buku ini.
Buku Motivasi: RICH DAD POOR DAD by Robert T. Kiyosaki
Harga: RM21.00

Pos laju:
Semenanjung Malaysia RM6
Sabah Sarawak RM10

Buku Rich Dad Poor Dad Edisi Bahasa Malaysia ini sangat jarang boleh dijumpai di kedai-kedai buku setelah saya membuat survey di Kinokunia, MPH mahupun Popular bookstore. Oleh itu, jika anda berminat untuk memilikinya, boleh dapatkan dari kami di www.leonora-style.com dengan cara mengisi form di bahagian paling bawah blog kami ini ataupun menghubungi kami melalui email/sms/whatsapp ke email dan no. handphone seperti tertera di bawah.
Buku ini telah menjadi rujukan ramai jutawan-jutawan hebat di Malaysia termasuklah jutawan internet Malaysia, Irfan Khairi. Semoga anda akan mendapat manfaat daripada pengisian buku yang hebat ini.
Sinopsis

Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca di seluruh dunia. Buku ini mengubah perspektif kita kepada wang dan mengeluarkan kita daripada kitaran sia-sia Rat Race. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Ramai orang terperangkap dalam kitaran sia-sia ini.
Buku Rich Dad Poor Dad membantu kita :
  • Membina kekayaan berasaskan kewangan yang kukuh
  • Membezakan antara aset yang menambah kekayaan dengan liabiliti yang menghabiskan wang
  • Mencapai kebebasan kewangan dan kepuasan bekerja
  • Menjadikan wang bekerja untuk kita

“Kita menghabiskan masa bertahun-tahun di sekolah tetapi tidak belajar apa-apa berkenaan wang. Inilah sebab utama kita menghadapi masalah kewangan. Akibatnya, kita hanya belajar cara bekerja untuk wang, bukannya belajar cara menjadikan wang bekerja untuk kita.”
– Robert T. Kiyosaki
Untuk mendapatkan buku ini, boleh hubungi kami melalui cara di bawah:

Nurul Zakeyah, admin www.leonora-style.com
Email: leonora.firman@gmail.com
Sms/whatsapp: 017-423 8980