017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

Semakin ramai ibu-ibu moden memilih untuk berpantang dengan Shaklee. Rata-rata kerana kebimbangan tentang pengambilan herba yang panas semasa berpantang bakal menyebabkan bayi dijangkiti jaundice dan memberi kesan negatif kepada penghasilan susu badan.

Di sini saya ingin memperkenalkan cadangan supplement yang sesuai untuk set berpantang dengan Shaklee.

SET ASAS BERPANTANG: Vitalea + Vitamin C + B Complex + Zink Complex
Add on: Ostematrix & Energizing Soy Protein

Vitalea Iron Formula
– Mengandungi 28 jenis vitamin termasuklah Vitamin A, B, C, D, E, Calcium, Zinc, Iron
– Formula lengkap dengan zat besi
-Membekalkan tubuh ibu dengan nutrien yang diperlukan agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Baca lebih info tentang Vitalea di sini.

Vitamin C
– Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah

– Bertindak sebagai anti-oksidan dan kulit ibu akan menjadi lebih cantik dan sihat

B-Complex
– Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang. Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisme.
– Membantu mengurangkan stress dan bertindak sebgai penenang

Zinc Complex
– Merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita. Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita.
– Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka tidak kira kaedah bersalin secara normal atau c-sec, mengurangkan rambut gugur, memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein

OsteMatrix
– OsteMatrix membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.
– Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.
– Menyelesaikan masalah sembelit yang dialami oleh kebanyakan ibu berpantang dan membantu penghasilan susu ibu yang banyak Baca lebih info tentang Ostematrix di sini.

Energizing Soy Protein (ESP)
– Memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.
– Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu. Baca lebih info tentang ESP di sini.

Mari kita lihat testimonial pelanggan yang telah berpuas hati menjalani proses berpantang mereka bersama Shaklee.

 

Untuk lebih informasi dan order pada harga istimewa untuk set berpantang:

Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: Batu Caves & KLCC
FB page: Leonora Online Boutique