Assalamualaikum dan  salam sejahtera.

Hari ini kami ingin kongsikan satu lagi set supplement yang memang menjadi pilihan  ramai pengguna Shaklee iaitu Set Kulit Cantik atau lebih dikenali sebagai Set D. Set ini mengandungi 3 vitamin yang sangat diperlukan oleh tubuh kita iaitu VITAMIN E, VITAMIN C dan B- COMPLEX.

Mari kita lihat fungsi setiap vitamin di dalam set ini dengan lebih lanjut untuk mengetahui bagaimana ia bertindak ke atas tubuh kita lalu memberikan impak kulit yang cantik dan berseri.

 
Terdapat banyak testimonial di luar sane tentang keberkesanan Set D ini, contohnya testimonial daripada Cik Najidah ini..
Salam semua πŸ™‚

Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn’t? πŸ™‚

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. πŸ™ tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. πŸ™‚ Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more πŸ™‚

gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing πŸ™‚ I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. πŸ™‚

Wanita mana yang tidak mahu kelihatan cantik dan menawan kan? Jom dapatkan set istimewa ini sebagai hadiah kepada diri sendiri setelah penat lelah bekerja dan menguruskan rumah tangga. Vitamin di dalam Set D ini juga mempunyai khasiat tertentu yang mampu menampung keperluan zat sebenar dalam tubuh kita..
Sekiranya anda mempunyai bujet yang terhad tetapi berhasrat untuk memiliki Set D/ Set Kulit Cantik ini, sila hubungi saya, saya ada jalan penyelesaian untuk anda..
Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)

leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: Batu Caves, Puchong & KLCC
FB page: Leonora Online Boutique

Related Post