JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

Hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat sepanjang setahun. Rasanya inilah masa yang paling tepat sebab mesti ramai yang sedang berkobar-kobar nak kurus tahun 2020 ni. Nak turunkan berat badan ni dah jadi new...

TURUNKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN

Jom slim lepas bersalin. Bukan slim macam sebelum bersalin, tapi lebih daripada tu, macam zaman belum kahwin pun boleh! Saya nak share kisah saya sendiri menurunkan berat badan. Baju yang sama, tuan badan sama tapi berat badan berbeza! Nampak tak kelonggaran baju tu...

TESTIMONIAL SET SHAPE UP @ SET SLIMMING SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Jika pada post saya sebelum ini saya berkongsi tentang fungsi dan kebaikan setiap vitamin Shaklee yang ada dalam cadangan Set Shape up @ Set Slimming Shaklee, hari ini saya ingin berkongsi beberapa testimonial bergambar...