017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

VIVIX: MENCEGAH & MERAWAT DIABETES

 “Malaysia di tangga ke-10 di dunia dengan jumlah penghidap kencing manis teramai” -Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO)   Adakah anda salah seorang daripada penyumbang kepada statistik ini? Kita di Malaysia seolah-olah sudah memandang ringan kepada penyakit...

AZAM BARU 2017!

Demam agaknya tuan rumah Vitaminurul.com ni malam ni. Hangin x de, ribut x de tiba-tiba buat entry tentang azam baru 2017. Nak kata sekarang awal tahun, dah tengah2 tahun dah pun. Hai cik kak, sekarang ni baru 2015.. Lammmbatt lagi tahun 2017 tu..   Haha.. Tapi...

KEPENTINGAN MULTIVITAMIN UNTUK KANAK-KANAK

Lihat apa hidangan sarapan yang disediakan di kantin-kantin sekolah di negara Jepun, Korea, Sweden dan Perancis. Bagus bukan? Hidangan yang semestinya lengkap dengan nutrisi berdasarkan piramid makanan yang disarankan untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan...

CASH ON DELIVERY PRODUK SHAKLEE UNTUK WARGA TERENGGANU

Berita gembira buat warga Terengganu dan sekitarnya yang ingin  mendapatkan vitamin Shaklee, anda boleh mendapatkan semua vitamin dan produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD) dari agen-agen sah Vitaminurul.com. Anda dapat menjimatkan kos poslaju dan hanya perlu...

RESEPI AYAM PERCIK

RESEPI AYAM PERCIK Assalamualaikum semua.. Hari ni hari Sabtu, selamat bersantai di hujung minggu bersama keluarga semua. Weekend macam ni la seronok nak berehat sambil temankan anak-anak bermain kan. Kalau rajin, masa ni la nak bersilat di dapur memasak makanan...