017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
BEST SELLER SET SHAKLEE

BEST SELLER SET SHAKLEE

BEST SELLER SET SHAKLEE merupakan vitamin-vitamin Shaklee yang paling mendapat tempat di hati pengguna-pengguna Shaklee. Pada bulan ini, setiap pembelian Best Seller Set, anda akan mendapat FREE GIFT sebotol Zinc Plus yang bernilai RM 56.25.   Berikut adalah...
DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA DENGAN PROGRAM JOM SHAKLEE

DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA DENGAN PROGRAM JOM SHAKLEE

 DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA SEKARANG DENGAN PROMOSI JOM SHAKLEE     Dah lama jadi pengguna produk Shaklee? Dah lama terfikir-fikir nak daftar ahli Shaklee percuma? Dah lama teringin nak buat bisnes Shaklee? Dah lama terliur nak try vitamin-vitamin Shaklee...
PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Nak tahu tak apa promosi Shaklee bulan ni? Ada banyak yang best tau, jom tengok!   #1 – PROMOSI SHAKLEE CoQ-TROL PLUS: BELI 3 BOTOL CoQ-TROL PLUS, DAPAT 10% DISKAUN Harga pasaran 1 botol Shaklee CoQ-TROL PLUS ialah...
JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

JOM TURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT SEPANJANG SETAHUN

Hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat sepanjang setahun. Rasanya inilah masa yang paling tepat sebab mesti ramai yang sedang berkobar-kobar nak kurus tahun 2020 ni. Nak turunkan berat badan ni dah jadi new...
PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Happy new year 2020, jom mulakan tahun dan dekad baru ini dengan penuh semangat untuk jadi orang yang lebih memberi nilai kepada insan yang kita sayang. Tapi sebelum tu jangan lupa jaga diri sendiri dulu, make sure kesihatan...
SELAMAT TAHUN BARU 2020!

SELAMAT TAHUN BARU 2020!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Selamat tahun & dekad baru 2020! Tak sangka dah masuk tahun 2020 dah kita ni, dari zaman sekolah lagi rakyat Malaysia ditanamkan dengan semangat Wawasan 2020 kan, so here we go, 2020 dah sampai! Dah ada kereta terbang...
ACARA LARIAN @ RUNNING EVENTS TERENGGANU 2020

ACARA LARIAN @ RUNNING EVENTS TERENGGANU 2020

Sepanjang tahun 2019, seringkali apabila saya upload aktiviti larian saya di Facebook, saya akan mendapat komen-komen seperti “Ala, kenapa tak ajak..”, “Kalau tahu ada event ni mesti saya join, lain kali bagitau la ye..” terutamanya daripada...