PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Nak tahu tak apa promosi Shaklee bulan ni? Ada banyak yang best tau, jom tengok!   #1 – PROMOSI SHAKLEE CoQ-TROL PLUS: BELI 3 BOTOL CoQ-TROL PLUS, DAPAT 10% DISKAUN Harga pasaran 1 botol Shaklee CoQ-TROL PLUS ialah...
PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Happy new year 2020, jom mulakan tahun dan dekad baru ini dengan penuh semangat untuk jadi orang yang lebih memberi nilai kepada insan yang kita sayang. Tapi sebelum tu jangan lupa jaga diri sendiri dulu, make sure kesihatan...
PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2019

Selamat datang bulan Disember, bulan terakhir dalam tahun 2019 ini. Seperti biasa, bulan ini juga Shaklee ada sediakan beberapa promosi istimewa untuk peminat-peminat Shaklee, kalau nak tahu lebih lanjut tentang promosi-promosi bulan ini pastikan anda baca entry ini...
PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Tak sangka kita dah masuk bulan kedua terakhir dalam tahun 2019 ini. Cepat betul masa berlalu kan. Semoga wish list korang untuk 2019 ni dah tertunai at least separuh OK. Yang belum tertunai tu jangan bimbang, ada bulan ini dan...
PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Bulan ini Shaklee menyediakan 4 PROMOSI ISTIMEWA untuk anda semua, jom kita lihat secara terperinci setiap promosi tersebut.     #1 – PROMOSI NUTRIFERON IMMUNE BOOSTER: BELI TWINPACK DAPAT 5% DISKAUN, BELI 4...
PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dah masuk bulan April 2019, bermakna kita dah berada di suku kedua tahun ini! Cepat kan masa berlalu? Sebab itulah orang bijak pandai cakap masa itu emas, jangan kita sia-siakan begitu sahaja tanpa memanfaatkannya. Alhamdulillah,...
PROMOSI VIVIX SHAKLEE FEBRUARI 2019

PROMOSI VIVIX SHAKLEE FEBRUARI 2019

PROMOSI VIVIX SHAKLEE FEBRUARI 2019 Jom kita tengok promosi menarik Shaklee bulan ini.   PROMOSI TWINPACK VIVIX   Dengan setiap pembelian Twin Pack Vivix, anda akan dapat FREE Gift dari Shaklee. Ada 15 hadiah yang ditawarkan dari produk Vivix sehingga produk...
PROMOSI ESP SHAKLEE JANUARI 2019

PROMOSI ESP SHAKLEE JANUARI 2019

PROMOSI ESP SHAKLEE JANUARI 2019 Jom kita tengok promosi menarik Shaklee bulan ini. 1) ENERGIZING SOY PROTEIN: BELI 6 CANISTER PERCUMA 1, BELI 2 CANISTER DISKAUN 5%     Harga normal 1 canister Shaklee ialah RM 161.25. (850 gram). Tawaran istimewa pada bulan...