Bulan ini amat istimewa buat ahli-ahli baru Shaklee kerana Shaklee telah melancarkan program pembangunan Shaklee Independent Distributor yang baru yang dikenali sebagai Program Young Entrepreneur System ataupun YES. Salah satu daripada tawaran yang diberikan ialah FREE VITA LEA MULTIVITAMIN.

143079488946920

Dari bulan Mei sehingga Oktober 2015, jika anda mendaftar sebagai ahli Shaklee atau juga dikenali sebagai Shaklee Independent Distributor (SID),  Shaklee berbesar hati untuk memberi HADIAH berupa Vita Lea (Multivitamin with Iron Formula) kepada anda .

Sebagai syarat, semasa register anda perlu membuat pembelian mana-mana produk Shaklee yang mempunyai UV untuk mendapatkan Vita Lea secara percuma. Sebagai contoh, di samping Starter Kit, sekiranya anda membeli Herbal Blend (nilai UV =7), anda sudah layak untuk mendapat Vita Lea yang bernilai pasaran RM94.00 ini secara percuma. Hadiah ini akan dihantar bersama dengan starter kit dan produk Shaklee yang anda order. Tawaran istimewa ini adalah bagi meraikan Shaklee Multivitamin pertama di dunia yang telah berusia 100 tahun, diasaskan oleh Dr Forrest C. Shaklee pada 1915.

KLIK SINI untuk mengetahui lebih info tentang Vita Lea Multivitamin.

KLIK SINI untuk mengetahui keistimewaan menjadi ahli Shaklee!

Jika anda ingin tahu lebih mendalam tentang free Vita Lea untuk ahli baru Shaklee ini, anda boleh hubungi kami dan kami akan jelaskan dengan lebih terperinci.

Kami juga akan bantu anda untuk mendaftar sebagai ahli baru Shaklee dan secara automatik anda akan berada di bawah bimbingan Our Shaklee Raudhah dan mentor-mentor di bawah susur galur Jutawan Shaklee.

Hubungi kami segera:

Shaklee Independent Distributor:
 
NURUL ZAKEYAH ,
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak
vitaminurul@gmail.com