017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

Di zaman serba-serbi online dan media sosial ini, perniagaan/bisnes menjadi jauh lebih mudah berbanding sebelum ini. Saya melakukan bisnes Shaklee saya 97% secara online, hanya 3% secara offline. Namun saya sudah mampu berada di mana saya berada sekarang. Betapa kuatnya kuasa online.

Saya mempunyai rangkaian pengedar Shaklee di bawah susur galur Our Shaklee Raudhah saya di seluruh Malaysia sehingga ke Brunei, menyebabkan kami berhubung sepenuhnya melalui online. Termasuklah untuk mengadakan online coaching / kelas bimbingan untuk bisnes Shaklee kami.

Moldiv_1414821312541[1]2014-10-16 16.39.21

Di atas adalah 2 contoh kelas yang telah saya kendalikan untuk anak cucu (downline Shaklee saya) pada minggu lepas dan semalam.  Sambil-sambil tidurkan anak, masih boleh menyampaikan ilmu untuk panduan mereka semua. Dan yang istimewanya, setiap online coaching ini sangat meriah dengan penglibatan anak cucu saya dalam membincangkan setiap tajuk dan mengutarakan pertanyaan. Walaupun sebenarnya kami jauh berlainan negeri, tetapi dapat dirasakan dekatnya ukuhuwah yang terjalin.

Oleh itu anda yang berada jauh dari saya, jangan takut dan ragu untuk turut sama menyertai team Our Shaklee Raudhah saya, anda akan dibimbing dari A-Y, Z adalah bahagian anda untuk membuat tindakan dan berjaya bersama kami sebagai Jutawan Muslimah. Bagaimana untuk menjadi sebahagian daripada kami? Anda hanya perlu hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee/Shaklee Independent Distributor. KLIK SINI untuk penerangan lanjut mengenai keistimewaan menjadi ahli Shaklee.

Anda tidak perlu meninggalkan suami dan anak-anak untuk mendapatkan ilmu perniagaan seperti MLM lain, segalanya hanya di hujung jari. Kerana di Our Shaklee Raudhah, keluarga adalah keutamaan kami. Kerana itu, tidak kira anda seorang suri rumah, pelajar, pekerja, guru dan siapa saja anda, Shaklee adalah bisnes yang sesuai untuk anda. Dengan modal serendah RM65, anda mampu mencapai pendapatan bulanan 3, 4 dan 5 angka..

Hubungi saya untuk menjadi sebahagian dari kami, kami sedang giat membuka peluang kepada anda untuk menjadi WAKIL JUALAN kami di setiap negeri.

NURUL ZAKEYAH a.k.a Jacky Bass

WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak
vitaminurul@gmail.com
FB page: Kedai Vitamin Batu Caves & Gombak