Sudah ramai pengguna-pengguna Shaklee yang dah merasa kebaikan dan keberkesanan vitamin-vitamin organik Shaklee di luar sana Alhamdulillah. Jika anda salah seorang daripada pengguna setia Shaklee, ataupun baru nak mencuba produk Shaklee, apa kata anda pertimbangkan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kenapa? Sebab sebagai ahli Shaklee, anda akan dapat lebih keistimewaan dan kelebihan jadi ahli Shaklee. Nak tahu lebih lanjut, teruskan pembacaan anda di entry ini.

 

kelebihan menjadi ahli shaklee-banner

 

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TAPI TAK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE?

 

Apabila anda menggunakan produk Shaklee dan anda suka akan kesannya dan membuat repeat order, sangatlah rugi jika anda tidak mendaftar sebagai ahli Shaklee. Anda akan terlepas dari mendapat keistimewaan berikut:

>> Mendapat harga ahli yang 15 ke 25 % lebih murah

>> Mendapat point (UV) terkumpul dari setiap produk yang anda beli

>> Peluang untuk mendapat cash back dari belian anda

 

APA KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE?

 

Walaupun sebagai pengguna Shaklee yang makan sendiri, anda patut mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati keistimewaan berikut:

 

1) DAPAT MEMBELI PADA HARGA AHLI :

  • Sebagai ahli, anda layak menikmati harga ahli bagi setiap produk Shaklee jika membuat belian dari Shaklee mahupun upline anda. Harga ahli memberikan anda penjimatan sebanyak 15 ke 25 %, banyak bukan? Sangat berbaloi jika anda adalah pengguna Shaklee.

 

2) DAPAT MENIKMATI CASHBACK / BONUS BULANAN:

  • Setiap bulan anda boleh mengumpulkan UV (point) daripada produk yang anda beli, dan jika cukup 150 UV  @ RM 550 belian sekurang-kurangnya dalam bulan tersebut, Shaklee akan masukkan cash ke dalam akaun bank anda pada 15 haribulan berikutnya. UV dikira dari pembelian sepanjang bulan tersebut, tidak semestinya perlu membeli 150 UV dalam 1 resit. Semakin banyak UV yang terkumpul, semakin banyak cash back yang anda akan terima. Berikut jumlah cash back yang anda layak terima mengikut jumlah UV:

 

3) SISTEM PEMBELIAN SECARA ONLINE & OFFLINE YANG MUDAH :

  • Setelah memdaftar sebagai ahli, anda mempunyai pilihan untuk membuat belian produk terus dari Shaklee atau melalui kami sebagai upline anda. Jika anda memilih untuk mendaftar bersama team Vitaminurul, anda akan dapat membuat belian produk dari kami dan mendapat UV seperti biasa. Selain itu, anda juga boleh membuat belian secara terus daripada Shaklee menggunakan ID Shaklee yang anda kan dapat ketika mendaftar. Belian daripada Shaklee boleh dibuat dengan cara berikut:

1) Walk-in ke 6 cawangan Shaklee di seluruh negara

2) Order secara online di laman web www.shaklee2u.com.my

3) Order melalui panggilan telefon ke HQ Shaklee 03-5622 3188

kelebihan menjadi ahli shaklee-hq

HQ Shaklee di Sunway Geo Tower, Subang Jaya.

 

4) KELAS NUTRISI DARI NUTRITIONIST BERTAULIAH SETIAP BULAN :

  • Shaklee sangat menitikberatkan healthy lifestyle ke dalam kehidupan pengguna-penggunanya. Bukan sekadar mementingkan jualan, Shaklee lebih rasa bertanggungjawab untuk menyampaikan ilmu-ilmu kesihatan kepada ahli dan penggunanya. Nutritionist Shaklee yang bertauliah akan turun padang setiap bulan untuk mengadakan bengkel dan kelas nutrisi dan kesihatan ke negeri-negeri di seluruh Malaysia. Sebagai ahli, anda layak untuk menghadiri kelas-kelas nutrisi ini secara percuma dan dapat membawa kawan-kawan anda untuk sama-sama mendapat kebaikan daripada ilmu yang disampaikan.

 

Kelas nutrisi yang diadakan setiap bulan di seluruh negara dan disampaikan oleh Nutritionist yang bertauliah.

 

 

BAGAIMANA SAYA NAK JADI AHLI SHAKLEE?

Terdapat 2 cara mudah untuk menjadi ahli Shaklee.

1) Membayar yuran pendaftaran sebanyak RM65.00 + postage Memberkit seperti gambar di bawah RM10, total hanya RM75.00.

Anda boleh memilih untuk mendaftar sahaja dahulu, ataupun terus membuat belian produk menggunakan ID Shaklee baru anda semasa mendaftar. Pada belian produk bersama pendaftaran ini, anda kan terus dapat menikmati harga ahli dan terus mengumpul UV. Jika belian anda cukup 150 UV, anda terus layak mendapat cashback pada bulan itu!

 

kelebihan menjadi ahli shaklee-starter kit

 

2) Membuat belian produk sebanyak 200 UV @ RM680 (harga ahli) dan anda akan mendapat PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE.

Anda boleh memilih untuk membeli mana-mana Set Kesihatan Shaklee yang cukup nilai 200 UV dengan memilih mana-mana produk Shaklee yang anda mahu untuk mendapatkan keahlian percuma ini. Dengan pendaftaran percuma ini, anda juga akan terus layak untuk menerima cashback sebanyak RM35.00 ke dalam akaun bank anda!

KLIK SINI untuk STARTER PACK FREE SHAKLEE MEMBERSHIP yang berlangsung sehingga 28 Februari 2019!

kelebihan menjadi ahli shaklee - harga ahli

 

 

OK, jelas tak tentang kelebihan yang anda dapat enjoy bila dah mendaftar sebagai ahli Shaklee? Bagi yang baru pertama kali nak membeli produk Shaklee, anda akan terus layak enjoy semua kelebihan jadi ahli Shaklee ini pada belian pertama anda. With immediate effect tau once anda dah daftar ahli.

Dan lebih istimewa apabila anda mendaftar ahli dengan kami di Vitaminurul.com, anda akan turut menjadi pelanggan VVIP kami. Kenapa VVIP?

  • Anda akan dapat detail consultation daripada saya tentang vitamin yang sesuai untuk keadaan kesihatan dan lifestyle anda
  • Anda akan dapat membeli dengan harga ahli
  • Anda berpeluang untuk mendapat cash back apabila cukup jumlah belian
  • Anda akan dimasukkan ke dalam support group #teamVitaminurul untuk menjadi orang pertama yang mendapat tawaran dan promosi istimewa daripada Shaklee.

 

Jangan lepaskan tawaran menarik ini, jika anda perlukan info lanjut segera hubungi kami.

 

KLIK SINI untuk PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN BISNES SHAKLEE.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

 

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.