017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

Sejak dilancarkan April lalu, makin ramai yang termimpi-mimpi dengan YOUTH, skincare terbaru keluaran Shaklee ini. Dengan pelbagai kesan dan testimonial pengguna-pengguna YOUTH yang mengujakan, tak hairan stok YOUTH sold out dalam masa 3 hari sahaja. Tapi jangan bimbang, stok YOUTH telah kembali berada di pasaran kini untuk anda semua pula rasai kehebatan YOUTH.

skincare youth shaklee

Youth adalah rangkaian penjagaan kulit wajah bekualiti premium, dan solusi lengkap untuk siang dan malam.

 

Mari kita sama-sama lihat apakah item yang terkandung di dalam YOUTH SET dan apakah fungsi dan keistimewaan setiap item.

 

 

LANGKAH 1

youth_product_cleanser

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Harga: RM 193.75 (125 ML)

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama:
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

 

LANGKAH 2

youth_product_toner

PERFECTING SKIN TONER

Harga: RM 200 (177 ML)

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama:
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

 

LANGKAH 3

youth_product_serum

YOUTH ACTIVATING SERUM

Harga: RM 412.50 (30 ML)

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

 

 LANGKAH 4

youth_product_moisturizer

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Harga: RM 206.25 (20 ML)

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

 

LANGKAH 5

krim-malam-shaklee-youth-advance-renewal-night-cream-1

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Harga: RM250 (50 ML)

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

 

LANGKAH 5 

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH

Harga: RM 250 (59 ML)

Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba.

 

 LANGKAH 6

youth_product_radianceCE

RADIANCE C + E

Harga: RM 412.50 (60 capsules)

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Radiance C & E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum. Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

 

LANGKAH 7

RESTORING EYE TREATMENT

Harga: 243.75

MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap.Ianya bukan sekadar untuk mata!

  • Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.**
  • Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat. **
  • Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan?

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.
**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

 

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

• 100% VEGAN

 • TANPA PARABEN

 • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Lagi info tentang YOUTH Shaklee:

Kelebihan YOUTH Shaklee

Apakah fungsi setiap item di dalam skincare YOUTH Shaklee?

Berapakah harga skincare YOUTH Shaklee?

Testimonial pengguna YOUTH Shaklee.

Ada promosi YOUTH tak? Nak tau!

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan skincare organik YOUTH ini sekarang. Kini anda tidak lagi perlu berkompromi untuk memilih antara skincare selamat ataupun skincare yang berkesan, kerana YOUTH ada kedua-duanya.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.