017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

OMEGA GUARD™

 

Harga: RM136.25 (90 kapsul)

 

OMEGA GUARD SHAKLEE – MINYAK IKAN TULEN BERKEPEKATAN TINGGI

– Spektrum lengkap asid lemak perlu omega-3 dengan ketulenan tinggi adalah nutrien yang anda perlukan untuk badan yang kuat dan sihat.

– Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu hasilkan sendiri. Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia.

 

omega guard shaklee 1

 

KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD SHAKLEE

  • Minyak Ikan Berpekatan Tinggi

OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

  • Penyulingan Molekul Berganda atau Triple Molecular Distillation

Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard™ menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Proses ini juga dapat mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

  • SAHABAT LAUT

Omega Guard diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

 

 

KHASIAT OMEGA GUARD SHAKLEE

Klik butang WHATSAPP jika anda ingin mendapatkan lebih konsultasi, berbual dengan saya atau membuat order. Semudah ABC dan Shaklee akan hantarkan OMEGA GUARD SHAKLEE ini ke depan pintu anda.

KLIK SINI untuk lebih info tentang Omega Guard Shaklee.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terengganu.