017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

Anda sedang mencari Pengedar Shaklee Kuala Terengganu atau Stokis Shaklee Kuala Terenganu? Selamat datang ke Vitaminurul.com, kerana kami lah Shaklee Cawangan Terengganu yang anda cari.

 pengedar shaklee kuala terengganu pantai.jpg

Izinkan saya memperkenalkan diri. Saya Nurul Zakeyah, atau lebih mesra dengan panggilan Kak Jeki di media social, Pengedar Shaklee Kuala Terengganu dan juga pemilik laman web Vitaminurul.com ini. Kami beroperasi di bawah syarikat kami Minurul Legacy (002564809-M). Saya  merupakan full time business builder Pengedar Shaklee Terengganu dan merupakan pemimpin team Vitaminurul seluruh Malaysia.

pengedar shaklee kuala terengganu

6 SEBAB KENAPA PILIH VITAMINURUL.COM SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE KUALA TERENGGANU ANDA

 

 

1. PRODUK SHAKLEE READY-STOCK DI HOME OFFICE KAMI 

pengedar shaklee kuala terengganu ready stocks

Ready stock fresh di home office kami & kami akan restock 2 kali seminggu.

Kami sentiasa menyediakan ready-stock bagi semua produk-produk Shaklee termasuklah Vivix Shaklee, dah jadi macam Kedai Shaklee Terengganu 🙂 Jadi anda tidak perlu menunggu lama untuk dapatkan vitamin Shaklee anda. Kami memiliki jaringan Pengedar Shaklee Terengganu dan seluruh Malaysia yang ramai di bawah empayar team Vitaminurul. Kami sangat komited dalam memastikan stok vitamin Shaklee cukup untuk anda. Setiap minggu kami akan re-stock produk di home office kami sekurang-kurangnya 2 kali, jadi produk Shaklee kami semuanya fresh dan terbaru.

 2.  PERKHIDMATAN CASH-ON-DELIVERY (COD) SECARA PERCUMA KE KUALA TERENGGANU, KUALA NERUS DAN KUALA BERANG, TERENGGANU.

pengedar shaklee kuala terengganu cod

Kalau nampak CRV hitam ada sticker Vitaminurul.com ni jangan lupa angkat tangan ok ?

Jika anda  bekerja atau tinggal di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak termasuk Unisza & UMT, dan Kuala Berang, kami adalah Pengedar Shaklee Kuala Terengganu yang anda cari! Kami boleh menghantar produk Shaklee yang anda perlukan ke tempat anda dengan kadar segera dan ianya adalah PERCUMA. Tiada caj COD dikenakan, anda hanya perlu bayar harga vitamin Shaklee yang anda beli sahaja!

Lokasi COD Vitaminurul.com, Pengedar Shaklee Kuala Terengganu:

Kuala Terengganu – Pantai Batu Buruk & sekitar Taman Rekreasi Bukit Besar.

Kuala Nerus –  Batu Rakit, Seberang Takir, Tepoh, Batu 6 & seluruh Gong Badak.

Kuala Berang – Seluruh bandar Kuala Berang (Jumaat & Sabtu)

3. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MELALUI PERKHIDMATAN POSLAJU, G-DEX & CITILINK SETIAP HARI BEKERJA.

Istimewa bagi pelanggan kami di luar kawasan Kuala Terengganu, Kuala Nerus dan Kuala Berang, dengan hanya caj penghantaran RM10, kami wakilkan abang-abang Poslaju, G-Dex dan Citilink untuk menghantar vitamin Shaklee yang anda order ke rumah anda! Tidak kira berapa berat vitamin-vitamin yang anda order, anda hanya perlu bayar RM10 sahaja flat rate.

Juga terpakai kepada pelanggan-pelanggan di Sabah dan Sarawak tau, tiada kos tambahan, hanya RM10 untuk order ke Sabah dan Sarawak! Murah kan? Penghantaran dibuat setiap hari bekerja untuk memastikan anda mendapat vitamin Shaklee anda secepat mungkin selepas membuat pembayaran kepada kami.

Bukan itu sahaja! Jika anda membuat order sebanyak RM600 dan ke atas, kami bagi POSTAGE PERCUMA! Ye kami belanja kos postage tidak kira alamat anda di Semenanjung ataupun Sabah dan Sarawak.

4. KAMI MERUPAKAN PENGEDAR SHAKLEE KUALA TERENGGANU YANG AKTIF DAN KOMITED SEJAK 2012.

pengedar shaklee kuala terengganu key coordinator

Anugerah-anugerah yang telah kami terima sepanjang menjadi Pengedar Shaklee Kuala Terengganu.

Kami memegang pangkat KEY COORDINATOR di  Shaklee Malaysia dan telah menerima pelbagai penghargaan daripada Shaklee di Shaklee National Conference setiap tahun. Kami mempunyai jaringan agen Shaklee di seluruh Malaysia di bawah #teamVitaminurul.

Di samping menjadi Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, kami juga membantu sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan dengan Shaklee bersama #teamVitaminurul. Kami menyediakan bimbingan (coaching) secara offline dan online, marketing tools, support group di Facebook, Telegram & Whatsapp untuk membantu pengedar Shaklee #teamVitaminurul menjadi business builder yang berjaya. Ramai pemegang bonus 3 dan 4 angka sebulan telah dilahirkan daripada #teamVitaminurul setiap tahun, Alhamdulillah.

Hanya dengan modal RM65, anda dapat memulakan bisnes Shaklee anda sendiri seperti kami, jangan risau jika belum mahir berniaga kerana kami akan bimbing anda. Dan jika anda tinggal di sekitar Kuala Terengganu, Kuala Nerus atau Kuala Berang, Terengganu, anda boleh membeli vitamin Shaklee anda dari kami secara terus dengan harga ahli dan mendapat UV belian sama seperti anda beli daripada Shaklee! Kira kami jadi Shaklee Cawangan Terengganu anda lah, jimat postage dan masa. Tapi kena mendaftar dengan kami ye, baru dapat enjoy keistimewaan ni 🙂

5. KAMI MERUPAKAN PENGGUNA TEGAR PRODUK-PRODUK SHAKLEE SEJAK 2012 LAGI.

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu

Susu badan untuk anak-anak sehingga mereka berumur 2 tahun, asbab konsisten makan Set Menyusu Shaklee.

Kami jual apa yang kami percaya. Kami sekeluarga adalah pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2012 lagi. Selepas yakin dengan kebaikan dan merasai sendiri keberkesanan Shaklee barulah kami memulakan bisnes secara serius. Saya mula mengenali Shaklee dengan Set Menyusu Shaklee. Alhamdulillah saya telah berjaya menyusukan 3 orang anak saya secara esklusif sehingga mereka berumur 2 tahun. Selain itu saya juga pengguna setia Shaklee ketika hamil dan berpantang. Tonsillitis dan ekzema yang telah saya alami sejak sekolah rendah lagi turut sembuh asbab mengamalkan Shaklee secara konsisten. Ikuti kisah saya yang saya sempat coretkan di link berikut:

Pengalaman penyusuan Susu Ibu dengan Shaklee

Saya Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Semasa Berpantang

Tonsillitis Saya Sejak Sekolah Rendah Sembuh dengan Shaklee

Ekzema Saya Sembuh dengan Shaklee

6) KONSULTASI PANTAS DAN MESRA

Kami boleh dihubungi melalui Whatsapp di 017-423 8980. Kami menyediakan konsultasi lengkap sepanjang penggunaan produk Shaklee untuk semua pelanggan kami. 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar Shaklee Kuala Terengganu banyak memberi kami ilmu tentang kesihatan, suplimen yang sesuai dan gaya hidup sihat yang kami kongsikan kepada semua pelanggan kami. Kami juga giat mengikuti kelas-kelas nutrisi yang dianjurkan oleh Shaklee untuk menambahbaik kefahaman kami tentang nutrisi dan masalah kesihatan pelanggan-pelanggan kami.

Oleh itu, dengan 6 sebab kukuh kenapa anda perlu pilih Vitaminurul.com  sebagai Pengedar Shaklee anda, pastikan selepas ini jika anda terfikirkan Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Shaklee Cawangan Terengganu ataupun Kedai Shaklee Terengganu, terus hubungi kami dan ingat kemas-kemas Vitaminurul.com tau! Kami bersedia memberikan khidmat terbaik kami untuk anda. Hubungi kami segera untuk COD vitamin Shaklee anda hari ini 🙂 !

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.