017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
 Event: Shaklee National Conference 2013/2014
Date: 7-8 June 2014
Venue: Sunway Pyramid Convention Centre, Subang Jaya
 
Awards received by us: 
1) Leadership Consistency 21% Achiever
2) Personal Group Volume Growth
3) Business Growth New Rank Achievement
4) Business Growth New Leader Development
5) Business Volume Growth
6) New Car Bonus Achiever
Alhamdulillah, dengan izin dan kurniaan-Nya, kami berjaya menjadi penerima Star Achiever Awards buat tahun ini yang merupakan tahun kedua kami bersama Shaklee. Beza berbanding tahun lepas, kami menggandakan jumlah awards dari 1 awards pada cycle tahun 2012/2013, dan cycle tahun ini 2013/2014 kami membawa pulang 6 awards. Tiada kata yang dapat menggambarkan kegembiraan kami atas pencapaian atas hasil usaha yang kuat dan doa dari orang-orang di sekeliling kami.
 
Dengan perut sarat hamil 33 minggu, saya masih cergas untuk naik turun pentas bersama suami dan anak perempuan kami.
Istimewa NC pada tahun ini, Pengerusi dan CEO Shaklee US, Mr. Roger Barnett telah meluangkan masa beliau untuk turut sama menyertai kami di Malaysia kerana kagum dengan pencapaian SID di Malaysia yang sangat memberangsangkan. Mr. Roger Barnett juga merupakan billionaire  yang merupakan pemilik kepada jenama Burberry, Beauty.com, Activated Holdings LLC dan banyak lagi. Kehadiran beliau bertemu sendiri dengan kami di Malaysia di sebalik jadual beliau yang begitu ketat amat membanggakan kami.
Pengerusi dan CEO Shaklee US, Mr. Roger Barnett
 
Pada tahun ini, kami sangat berbesar hati kerana dapat sama melihat anak cucu dari susur galur team di bawah bimbingan kami, Our Shaklee Raudhah untuk turut menerima awards masing-masing. InshaAllah pada tahun-tahun akan datang, lebih ramai team Our Shaklee Raudhah akan membanjiri pentas NC Shaklee untuk menerima awards masing-masing. Kejayaan seseorang di dalam Shaklee sebenarnya diukur dari segi berapa ramai leader yang berjaya digilap di bawahnya, kerana bisnes Shaklee bukanlah sekadar untuk diri sendiri berjaya, tetapi untuk membantu lebih ramai lagi orang untuk berjaya.
Senior Coordinator Azura Rashid dan Supervisor Nor Baiti bersama keluarga di pentas.
Senior Supervisor Ida Rashid dan Supervisor Wan Zuriana bersama keluarga di pentas.
Supervisor Wan Aisyah dan Supervisor Sue Hassan bersama award masing-masing. 
 
Tidak lupa juga kepada keluarga kami yang dapat kami bawa bersama untuk menikmati percutian percuma dari Shaklee dan memberi peluang untuk mereka melihat pencapaian kami di dalam Shaklee. Sesungguhnya tanpa doa dan sokongan mereka sebagai tulang belakang kami, kami tidak berada di sini hari ini.
Keluarga yang menemani kami sepanjang bercuti dan menerima awards pada tahun ini.
Bersama mentor-mentor saya yang banyak membimbing saya, Master Haji Roslan dan keluarga, Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi.
 Bersama sebahagian daripada barisan leaders dari group upline saya, MSE.
Majlis dihiburkan dengan artis jemputan Faizal Tahir.
Pada sebelah  malamnya pula, kami diraikan dengan satu majlis makan malam bertemakan Glitter Nite Gala bersama Mr. Roger Barnett dan seluruh pihak pengurusan Shaklee Malaysia.
Bersama suami saya, yang tidak pernah jemu memberi sokongan dari hari pertama saya membuat keputusan untuk menyertai Shaklee.
Antara anak cucu Our Shaklee Raudhah yang bersama diraikan di makan malam ini.
 
Adakah anda juga ingin merasa dihargai seperti kami? Bukan sahaja bonus bulanan 4 dan 5 angka yang Shaklee tawarkan, malah majlis-majlis penghargaan seperti ini juga dapat membuktikan bahawa Shaklee amat menghargai usaha kami sebagai SID dalam membina empayar perniagaan kami bersama Shaklee. Sertai kami di bawah susur galur team saya, Our Shaklee Raudhah. Inshaallah jika anda ada kemahuan, bimbingan dari kami akan membawa anda merasai keistimewaan ini.
KLIK SINI untuk menyertai kami di Our Shaklee Raudhah team dan mulakan langkah anda bersama Shaklee.
KLIK SINI untuk membaca tentang aktiviti-aktiviti kami sepanjang 3 hari 2 malam di Shaklee National Conference 2013/2014
KLIK SINI untuk membaca tentang Shaklee National Conference 2012/2013 yang diadakan pada tahun lepas.
Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak