017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

2d5a4d_0222a4eae11a43349a0b810b121e8751

Anda mesti pernah dengar tentang detoks atau juga disebut sebagai nyahtoksin. Detoks ni sangat penting untuk mengekalkan kesihatan tubuh kita secara menyeluruh. Perasan tak, kadang-kadang ada orang dah makan vitamin dah makan secara sihat, tapi masih lagi rasa cepat letih tak bermaya? Ada juga orang yang dah control makan dan bersenam, tetapi berat badan tetap susah nak turun. Dengan gaya hidup kita sekarang yang terdedah dengan banyak toksin dan radikal bebas, badan kita sebenarnya semakin bekerja keras untuk kekal sihat dan cergas.

 

SIAPA PERLU DETOKS?

 

Jika anda mengalami salah-satu daripada simptom seperti di bawah, maka anda adalah termasuk dalam golongan orang yang perlu detoks. Bila tengok simptom-simptom ni, nampak gayanya semua dari kita perlu untuk detox betul tak? Sebab gaya hidup kita zaman sekarang ni memang sangat mencabar tak kira dari segi pemakanan, aktiviti fizikal dan stress level.

detox cara shaklee 2 (2)

Anda perlu DETOX jika anda mempunyai simptom-simptom di atas.

 

Shaklee telah melancarkan Program JOM DETOX untuk memberi kesedaran kepada Malaysia tentang kepentingan kita melakukan detoks dari semasa ke semasa untuk kekal sihat, cergas dan bebas dari penyakit-penyakit moden kini. Program ini telah dikaji dengan mendalam untuk memastikan program ini benar-benar memberi kesan yang optimum kepada pengamalnya. DETOX CARA SHAKLEE menitikberatkan detoks tubuh secara terperinci dan menyeluruh di mana program ini bertindak untuk membantu  organ detoks kita untuk berfungsi dengan lebih baik dan optimum.

Antara organ detoks yang bekerja keras di dalam tubuh kita setiap hari ialah:

  • Paru-paru
  • Sistem limpa
  • Hati
  • Sistem penghadaman (usus besar & usus kecil & kolon)
  • Buah pinggang
  • Pundi kencing
  • Kelenjar peluh

Organ-organ ini berfungsi untuk membersihkan tubuh kita atau menyahtoksin bagi memastikan kita kekal sihat.

 

Telah ramai pengguna Shaklee yang mengikuti MENU DETOX 7 HARI di samping pengambilan SET DETOX SHAKLEE, dan telah merasai kesannya kepada kesihatan tubuh yang lebih baik dari pelbagai sudut. Di sini saya kongsikan dahulu kepada anda testimonial pengguna-pengguna Shaklee yang sudah merasai kesan DETOX CARA SHAKLEE dari segi penurunan berat badan yang sihat dan berkesan. Salah seorang daripada mereka adalah saya sendiri!

Inilah saya yang telah hilang 13KG dengan Detox Cara Shaklee 🙂

detox cara shaklee 6

Master Firdhaus, mentor saya yang banyak membimbing saya dalam proses penurunan berat badan dengan sihat dan berkesan.

detox cara shaklee5

Cik Halimah, salah seorang yang telah dapat menurunkan berat badan dengan Detox Cara Shaklee.

detox cara shaklee 1

Banyakbeza kan?

detox cara shaklee 4

Hilang 18KG! Wow!

 

Menarik bukan? Secara logiknya, apabila seluruh tubuh telah ‘dibersihkan’ dari toksin yang telah lama bersarang dalam badan kita, badan akan menyerap nutrisi yang kita makan dengan lebih efisyen dan pembakaran kalori akan lebih berkesan. Dengan itu berat badan yang ideal akan lebih mudah dicapai.

 

Di entry yang akan datang, saya akan terangkan dengan lebih terperinci tentang PROGRAM DETOX CARA SHAKLEE ini. Antaranya:

 

BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN DETOX CARA SHAKLEE?

APA MANFAAT DETOX CARA SHAKLEE?

APAKAH MENU 7 HARI YANG MUDAH YANG DAPAT ANDA IKUTI UNTUK PROGRAM DETOX CARA SHAKLEE INI?

 

detox cara shaklee (2)

Jadi jika anda mahukan permulaan yang bertenaga dan mengikuti program DETOX CARA SHAKLEE ini, jangan lupa stay tune dengan entry saya yang akan datang atau anda boleh hubungi saya terus untuk bimbingan one-to-one bagaimana untuk detox dan lebih sihat bersama Shaklee.

 

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Jacky Bass (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.